iOS 26 beta 2 yüklenir mi?

Ben İphone 12'me yükledim şuan gayet memnunum evet telefon biraz yavaşladı ama benim günlük kullanımımı hiçbir şekilde etkilemedi. Pil konusunda da sağlığım 89 du 2 hafta oldu hala 89 ve pil olarak bilmiyorum ama bana sanki daha uzun dayanıyormuş gibi geldi güncellemeden sonra.

Hocam birinci elden kullanan biri olarak söylüyorum. Bazı uygulamalar telefonu yorabilir ve ısındırabilir ama batarya performansında kesinlikle savunuyorum ki artış var. Pil sağlığı konusunda bir güvence veremem fakat bende henüz bir sıkıntı olmadı ve yıllardır da beta programlarını kullanıyorum.

Herhangi bir sorun yaşamadım ben şuan gayet stabil çalışıyor bende şaşırdım bu kadar stabil çalışmasında herkes sorunlu diye diyor. Ana sayfa da ekranlar arası değişim biraz yavaşladı o kadar başka bir sorunum yok gayet hızlı diğer kısımlarda.
Hocam kullanabilirsiniz ama ısınma problemi olabilir ayrıca dediğim gibi Bluetooth sorunları olabiliyor.

Arakadaşlar adam eğer varsayım isteseydi inernetten bakardı buraya kullananların fikirlerini almak için gelmiş sence bence olayı değil bu güncelleme yapmış olanların yaşadıklarını öğrenmek istiyor.
Gereksiz kasmalar var diyorlar bence indirmeyin. Bende iPhone 13 kullanıyorum normal sürüm çıkınca bakacağım.

Herhangi bir sorun yaşamadım ben şu an gayet stabil çalışıyor bende şaşırdım bu kadar stabil çalışmasında herkes sorunlu diye diyor. Ana sayfa da ekranlar arası değişim biraz yavaşladı o kadar başka bir sorunum yok gayet hızlı diğer kısımlarda.

Dostum cihazdan cihaza değişen bir durum, iPhone 15'e indiren kişiler gördüm çevremde memnun değiller. Port bağlayarak 18'e geri geçmek istiyorlar. Eğer ki cihazda sıkıntı çıkarsa Eylül'e kadar beklemek cihazı fazla yorar. Bence iyi de olsa kötüde olsa kararlıyı bekleyin.

Herhangi bir sorun yaşamadım ben şu an gayet stabil çalışıyor bende şaşırdım bu kadar stabil çalışmasında herkes sorunlu diye diyor. Ana sayfa da ekranlar arası değişim biraz yavaşladı o kadar başka bir sorunum yok gayet hızlı diğer kısımlarda.

Arkadaşlar adam eğer varsayım isteseydi inernetten bakardı buraya kullananların fikirlerini almak için gelmiş sence bence olayı değil bu güncelleme yapmış olanların yaşadıklarını öğrenmek istiyor.

Tam da iyi açıkladınız hocam teşekkür ederim ama beklemedende zarar gelmez yurt dışı cihazım zaten promax olarak pili hızlının ortası bitiyor 18.5'te şu an bakacağım artık kararlıyı indiririm.

Arkadaşlar adam eğer varsayım isteseydi inernetten bakardı buraya kullananların fikirlerini almak için gelmiş sence bence olayı değil bu güncelleme yapmış olanların yaşadıklarını öğrenmek istiyor.

Uyarmak için yazıyoruz beta bu ne olacağı belli değil geliştirici veya zengin bir Apple gönüllüsü değilseniz gerek yok bir başka bir aynı model cihazda sorunsuz çalışırken sizde hata oluşabilir sıkıntı yaşayabilirsiniz bu konuda uyarıyoruz sadece.
Çok fazla olmasa da beta programlarında ciddi sorun yaşayanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı