IOS 26 developer betadan stable versiyona nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan Av2xnn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 62

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Bir aptallık edip iOS 26 developer beta yükledim ve şu an Stable versiyona geçemiyorum.

IMG_4759.png

IMG_4760.png

Cihazda 10GB boş alan var, acaba ondan mıdır bilmiyorum. Stabil versiyona nasıl geçebilirim?

Bir aptallık edip iOS 26 developer beta yükledim ve şu an stable versiyona geçemiyorum.

Eki Görüntüle 2584930

Eki Görüntüle 2584931

Cihazda 10GB boş alan var, acaba ondan mıdır bilmiyorum. Stabil versiyona nasıl geçebilirim?

Dostum extra yollara girmeden yapmak istiyorsan şu an devoloper seçeneğini seçmeden bir dahaki sürüm gelmesini bekle. Gelince zaten ekranına gelecek güncelleme. Eğer yedeğiniz falan varsa ona da dönebilirsiniz.

Dostum extra yollara girmeden yapmak istiyorsan şu an devoloper seçeneğini seçmeden bir dahaki sürüm gelmesini bekle. Gelince zaten ekranına gelecek güncelleme. Eğer yedeğiniz falan varsa ona da dönebilirsiniz.
Stabil versiyon geldi zaten neden sonraki versiyonu bekleyeyimki? hem artık çok bug uygulamalar kapanıyor kullanamıyorum

Depolamadan kaynaklandığını düşünüyorum tabii yanılıyor olabilirim fakat böyle olmaması gerekirdi. Boş alanı biraz daha açın. Bende 4–8 GB arası yer istemişti ama bu cihazdan cihaza değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı