iOS 26 geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan w1th
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 112

w1th

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 gün önce iPhone 15 aldım, iOS güncel sürümü 18.6.
26'ya güncellenmeli mi sizce? Güncellersem pil veya uygulamalarda kasma donma gibi sorunlar oluşur mu?
Ve ekstra olarak Android'den geçtim iPhone şarjları hakkında çok bir bilgim yok. İyileştirilmiş pil şarjını açtım sanki telefonun şarjı çok hızlı gidiyor gibime geliyor. Örneğin pil 76'dayken 1 2 dakika içerisinde 73-72 oluyor, sonra 71'de bayağı bir kalıyor düşmüyor.
Araştırdığım kadarıyla telefon benim pili kullanma akışkanlığımı mı belirliyor? Belirledikten sonra stabil mi çalışıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba. 2 gün önce iPhone 15 aldım, iOS güncel sürümü 18.6.
26'ya güncellenmeli mi sizce? Güncellersem pil veya uygulamalarda kasma donma gibi sorunlar oluşur mu?
Ve ekstra olarak Android'den geçtim iPhone şarjları hakkında çok bir bilgim yok. İyileştirilmiş pil şarjını açtım sanki telefonun şarjı çok hızlı gidiyor gibime geliyor. Örneğin pil 76'dayken 1 2 dakika içerisinde 73-72 oluyor, sonra 71'de bayağı bir kalıyor düşmüyor.
Araştırdığım kadarıyla telefon benim pili kullanma akışkanlığımı mı belirliyor? Belirledikten sonra stabil mi çalışıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Pil için konuşuyorum 16 pro var o da benzer şekilde pil harcıyor.ios'a gelince bence sıkılıncaya kadar kullan çünkü güncellersen geri dönüşü olmayacak.Ben şahsen ios 26yı sevmedim.Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

Bunları uygula

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı