Çözüldü iOS 26 güncellemesi sonrası şarj düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

InfluxAlp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0
NVIDIA GeForce GTX 970
MSI H110M PRO-VD PLUS
INTEL İ3-7100
16 GB RAM
Meslek
Junior Developer
Merhaba telefonumu iOS 26 beta sürümüne güncelledim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Pil sağlığını %0 gösteriyor ve asla şarj olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Telefon açıldıktan 1 dakika sonra sürekli kapanıyor. Şarja takılı olsa da pil yüzdesi artmıyor.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. iOS 18.5 sürümüne geri yükleme yapmam gerekti. Apple destek ile iletişime geçtiğimde, bana kendi uygulamaları olan Apple aygıtları programı üzerinden geri yükleme yapabileceğimi söylediler ama değişik hatalar aldım "hata kodu (53) ve (75)" ben de bunun üzerine 3uTools programı üzerinden orijinal iOS 18.5 sürümünü bilgisayarıma yükleyip telefona kurdum. Şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Garantisi yok telefonun iPhone 11. Telefon açık kalmıyor ki nasıl bağlanıcaklar? Pil yokmuş gibi gösteriyor.

Merhaba telefonumu iOS 26 beta sürümüne güncelledim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Pil sağlığını %0 gösteriyor ve asla şarj olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Telefon açıldıktan 1 dakika sonra sürekli kapanıyor. Şarja takılı olsa da pil yüzdesi artmıyor.

Adı üstünde beta sürümü normal sanırım.

Garantisi yok telefonun iPhone 11. Telefon açık kalmıyor ki nasıl bağlanıcaklar? Pil yokmuş gibi gösteriyor.

O cihaza iOS 26 kurmak hele hele beta kurmak zaten ölüme koşmak olmuş. Yine de Destek ile iletişime geçin, kendiniz çözemeyeceksiniz. Başka birine de olmuştu forumda.

O cihaza iOS 26 kurmak hele hele beta kurmak zaten ölüme koşmak olmuş. Yine de destek ile iletişime geçin, kendiniz çözemeyeceksiniz. Başka birine de olmuştu forumda.

Beta sürümü hele hele bu kadar erken aşamada hiçbir günlük kullanıcı için mantıklı değil donanım garantisi geçersiz olmuyor ama betada yaşanan yazılımsal sorunlara da resmi destek vermiyor olması lazım.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. iOS 18.5 sürümüne geri yükleme yapmam gerekti. Apple destek ile iletişime geçtiğimde, bana kendi uygulamaları olan Apple aygıtları programı üzerinden geri yükleme yapabileceğimi söylediler ama değişik hatalar aldım "hata kodu (53) ve (75)" ben de bunun üzerine 3uTools programı üzerinden orijinal iOS 18.5 sürümünü bilgisayarıma yükleyip telefona kurdum. Şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Merhaba nasıl yaptın anlatabilir misin rica etsem?

Garantisi yok telefonun iPhone 11. telefon açık kalmıyor ki nasıl bağlanıcaklar? Pil yokmuş gibi gösteriyor.

Hocam error 75 hatası veriyor program sana nasıl ulasabilirim?

Son düzenleme:
Merhaba nasıl yaptın anlatabilir misin rica etsem?

Hocam error 75 hatası veriyor program sana nasıl ulasabilirim?

Bilgisayardan iTunes üzerinden 18.5'i indirdim tekrar telefona kurdum be stabil sürümde devam ediyorum sanırım bu iOS 26 betala alakalı bu betada sorun var bazi telefonlar için demek ki bir sonraki betayı bekleyeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı