iOS 26 güncellemesi yüklenmeli mi?

Bende geçmek istiyorumda bende de 11 var pil in hızlı bitmesini istemiyorum çünkü daha yeni bir sürüm 11'e yükleyipte pil performansı değişen oldu mu?

Arkadaşlar iP11 için açık ve net olarak söylüyorum pil konusunda üzmüyor bu güncellemeyle f/p ürününe döndü cihazlar gerisi size kalmış. Millete böyle yazıyoruz diye gaza getiriyoruz sananlar var. Kararsız kalıpta beklerseniz sizin bileceğiniz iş beyler.

İp 14 düz var bende güncelledim telefonu biraz ısınma durumu var bende pil konusunda bir şey diyemiyorum aynı gibi geldi.

İnan alakam yok ama dışarıdan öyle gözüküyorsam yapacak bir şeyim yok. Ben konulara yorum yapmak için yazıyorum bir şeyleri savunup karşınıza geçmek için değil burada bir güncelleme bir telefon için sizinle savaşmam. Top modeli ne abi onu da ilk defa duyuyorum. Benim yazdıklarımı bana niye gösteriyorsunuz cins misiniz? İstediğimi yazarım o an ki ruh halime bakar hadi.
Şikayetlerin artması üzerine Apple’dan bir açıklama geldi:
“Bir güncellemeyi tamamladıktan hemen sonra, özellikle büyük sürümlerde, pil ömründe ve termal performansta geçici etkiler fark edebilirsiniz. Bu normaldir, çünkü cihazınız arka planda verileri dizinlemekte, dosyaları arama için hazırlamakta, yeni öğeleri indirmekte ve uygulamaları güncellemektedir.” :)

16 Pro kullanıyorum sizce güncellemeli miyim? Pil performansı filan değişmez umarım.
Aynı telefona sahibim yukarıda belirttim tamamen size bağlı arayüzü gayet güzel ama bazı noktalarda akıcılık ve sıcaklık sinir bozucu oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı