iOS 26 kullanıma sunuldu

Hocam çoğu kişi sanırsam yavaş indiriyor. Serverdan büyük ihtimal. Ben bütün devoloper betaları saniyeisnde kurdum böyle Max 10-20 dakikaya kuruluyordu hepsi 7-8 dakikada yeniden başlatıp işlemesi vesaire... Fakat ben tabii adım adım gittiğim için hhızlı olmuştur. Direk iOS 18'den vesaire yükselttiğiniz için iyice uzun sürmesi doğal.

Hocam çoğu telefon ısınır güncellemede falan ve kasması çoğu telefonda oluyor. Bence bir teelfonu bekletin soğusun kendine gelsin sonra iyice verim alırsınız.
Biliyorum. Güncelleme yüklenmeden önce deneyimlerimi paylaşacağımı belirtmiştim. O yüzden söyledim.

Güncellemeyi yükledim. Tasarım gayet güzel. Cihaz akıcı fakat hafif bir gecikme var ve arada bir kasma donma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde değil. Cihazda orta düzeyde ısınma mevcut ama pil performansında olumsuz bir durum yok.(Iphone 11)

@CLANSA

Edit: Dakikalar geçtikçe akıcılık artıyor ve ısınma oranı azalıyor.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Sanki yeni telefon kullanıyormuş gibi hissediyorum şu an. Tasarım efsanevi olmuş.

Son düzenleme:
Daha canlı görünüm görsel akıcılık çok soft ve hoş tasarımı. Performans açısına da el uzatılıp pil için de iyileştirme katettiklerini fark ettim. Pil konusunda üzmedi. Akıcılığı tam gaz devam. Kasıyor çöpe atacağım şimdi ya da donuyor diye duvara fırlatmak istiyorum kafasındaki vatandaşlar ne yaşıyor çözemedim. Cihazım iP11 beta'yı kullandık üç gün rahat kafa çevirdik iOS 26.0'ya mükemmel oldu. Cıncık gibi kötüleyip boş yorum atanlara sesleniyorum elindeki telefonu nasıl kullandıysan artık kendini suçla yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı