iOS 26 sizce iyi mi?

AlperAga02

Hectopat
Daha fazla  
Ne zaman oldu hatırlamıyorum ama dün ya da ondan önce Apple YouTube'da iOS 26'yi tanıttığı bir canlı yayın açtı. Bende biraz izledim. Peki sizce iOS 26 iyi bir sürüm olmuş mu? Bana soracak olursanız ekosistemi ve uygulama görünūmlerini değiştirmeleri biraz garip geldi bana. Hepimizin bildiği iOS yerine garip ambiyanslı Android işletim sistemlerinin Apple eli değmis gibi buldum ben. Bir de bu tartışmayi açtığım Samsung telefondan baska bir de iPhone 12 Pro kullanıyorum ve destekleyeceğini de düşünmüyorum (yanlışsam düzeltirseniz sevinirim). Desteklese de uzun bir süre güncellemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 11 den itibaren destekliyor merak etme ama ilk zamanlarda yüklememeni öneririm bazı sıkıntılar ve optimizasyon problemleri olabilir.

Berbat bir güncelleme olmuş. 2013 yılına dönmüş gibi hissettim tabletime yükleyince.

Artı -2 Eksi

Merhaba. iOS 26'da en öne çıkan yenilik kuşkusuz arayüz ve tasarım değişikliği. Arka planda da pek çok yeni özellik tanıtıldı. Bana göre yeni tasarım gayet iyi. Apple cihazlara farklı ve özgü hava katacak. Tasarımdan ziyade iOS 26, Apple'ın yazılım tarafında eksik özelliklerini tamamlayan bir güncelleme oldu. Örneğin çok uzun zamandır Android cihazlarda bulunan, telefonun kaç dakikada şarj olacağını söyleyen bir özellik tanıtıldı. Bu özelliğin şimdi gelmesi komik olabilir ama sonuç olarak geldi. iPhone 12 Pro iOS 26 ve 27 sürümlerini alacak. Yani önünde daha iki büyük güncellemesi var.

iPhone 11'den itibaren destekliyor merak etme ama ilk zamanlarda yüklememeni öneririm bazı sıkıntılar ve optimizasyon problemleri olabilir.

İkinizde beni aydınlattığınız için sağ olun hocam. Ama iOS 18 destek kesilene kadar güncellemeyeceğim. Bir de muhtemeln iPhone 12 Pro'mu satarım 3 yıla. Çünkü 2028 de ne iOS 26, ne de iPhone 12 kalır. Sürüm atalamzlarsa 2028'de iOS 30 tahmin ediyorum.

Berbat bir güncelleme olmuş. 2013 yılına dönmüş gibi hissettim tabletime yükleyince.

Hocam kamera uygulaması tamamen değişmiş. Hiç deneyimlediniz mi? Deneyimlediyseniz yenisine göre iyi mi?

Ben beğendim açıkçası, arayüze bayıldım özellikle. Dayanamadım betayı indirdim. Telefon cayır cayır yanıyor ve şarj performansı rezalet ancak dayanacağız stabil sürüme kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…