iOS 26'ya geçmek istememek

Desenize iphonun o şık yazılımı öldü. Ne yapayım Samsung S26 çıksın ona geçerim.

16 Pro'dan S25u ya geçtim hocam isabet olur bence. Son 4 yılım IPhone'la geçti 7 8 tane değişmişimdir.

Zaten bu adamlar biz basitiz şöyle böyle diye koşturuyordu millete Apple iyi diyecek koz veriyordu artık ne öyle bir koz var ne de söz…

Her şeyin ilkini yapan o firma gitti, Apple ürünü kullanmazdım ama yaptıkları işlere saygı duyuyordum, şu anda 5 yıl öncesinin teknolojisi üstüne daha iyi bir işlemci(kime göre:D) geliştirip piyasaya atıyor. 12-13-14-15 hepsi aynı tasarım, 60Hz ekran vs.

Siz en iyisi kalın o sürümde :D
Max ne kadar durabilirim ki :(

Her şeyin ilkini yapan o firma gitti, Apple ürünü kullanmazdım ama yaptıkları işlere saygı duyuyordum, şu anda 5 yıl öncesinin teknolojisi üstüne daha iyi bir işlemci(kime göre:D) geliştirip piyasaya atıyor. 12-13-14-15 hepsi aynı tasarım, 60Hz ekran vs.
144 hz onların olsun yav telefonda ne gerek var ben 13 ümden memnunum.

Max ne kadar durabilirim ki :(

Hocam güncel sürümde kalmamaktan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum, hem Android hem iOS kulanıcıları güncellemelere kafayı takmış durumda, yılların iPhone 7-8'leri hala çalışıyor, Android 8+ telefonlar halen birçok uygulamayı destekliyor. Sürümler stabil oldukça geçin, bu kadar yeni yeni diye kudurmaya gerek yok.

144 Hz onların olsun yav telefonda ne gerek var ben 13 ümden memnunum.

O zaman Allah size 120+ Hz ekrana bakmayı nasip etmesin hocam:D, ben ne zaman düz bir iPhone modeli alsam elime bu neden kasıyor diye düşünüyorum, oysa ki telefon kasmıyor sadece panel 60Hz.

@Itechin.g Hocam mesele güncel kalmak değil sadece tasarımı berbat ötesi ve uygulama desteklerini kesene kadar sorun yok ama kesilince istemeyerek güncellemek.

Bu arada arkadaşın s24+ ına yakından bakma fırsatım oldu tamam ekran akıcı ama iphonun oled ekranı s24+ tan daha iyi. Renkler falan daha canlı gösteriyor. Ben normalde s24+ alacaktım ancak hz önemli olmadığından renklerin canlılıklarına göre 13 aldım.

@Itechin.g hocam mesele güncel kalmak değil sadece tasarımı berbat ötesi ve uygulama desteklerini kesene kadar sorun yok ama kesilince istemeyerek güncellemek.

Bu arada arkadaşın S24+ ına yakından bakma fırsatım oldu tamam ekran akıcı ama iphonun OLED ekranı S24+tan daha iyi. Renkler falan daha canlı gösteriyor. Ben normalde S24+ alacaktım ancak Hz önemli olmadığından renklerin canlılıklarına göre 13 aldım.

İllaki gözüne hitap edecek bir tasarım çıkacaktır, beta bir sürüm kullanmaktansa asıl sürümleri beklemek mantıklı olur.

Merhaba, şu an iOS 18.5 kullanıyorum. İnternetten gördüğüm kadarıyla iOS 26 çok kötü duruyor, özellikle kamera uygulamasına girince çok berbat olmuş. Ben geçmek istemiyorum ama 4 yıl kullansam geçmek zorunda kalır mıyım, veya başka tavsiyeniz var mı?

Uygulama desteklerine bağlı. Tabii hemen desteklerin iOS 18'den çekileceğini düşünmüyorum ama. Uzun yıllar sonra yavaş yavaş destekleri çekilecek mecbur güncellemek zorunda kalabilirsiniz.

Merhaba, şu an iOS 18.5 kullanıyorum. İnternetten gördüğüm kadarıyla iOS 26 çok kötü duruyor, özellikle kamera uygulamasına girince çok berbat olmuş. Ben geçmek istemiyorum ama 4 yıl kullansam geçmek zorunda kalır mıyım, veya başka tavsiyeniz var mı?
Beğenmeyip, istemediyseniz geçmeyin. iOS 18’de kalan kişilerin cihazları bozulup hacklenmiyor merak etmeyin :) Zaten 16 serisi cihazlarından birini kullanmıyorsanız geçmeye pek de hakkınız yok. Tamamen cihazı planlı eskitmeye kurban etmiş olur ve iOS 18’deki kamera kalitenizi ve performansınızı ararsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı