rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Temmuz 2022 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. 4.nesil iPod Touch'a nasıl Jailbreak atarım. Jailbreak yükleme hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Oyun ve uygulama yüklemek istiyorum. Sürümü 6.1.6. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
İyi akşamlar arkadaşlar. 4.nesil iPod Touch'a nasıl Jailbreak atarım. Jailbreak yükleme hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Oyun ve uygulama yüklemek istiyorum. Sürümü 6.1.6.
KS KS rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 18 Temmuz 2022 #21 Moneymoon dedi: @Archley IOS 6’tan bahsediyoruz ama burada. @rydn .ipa formatında uygulama yüklemeyi sağlayan bir başka uygulamadan bahsetmekte. Genişletmek için tıkla... Archley dedi: Sideloadly'de Impactor. Yada AFC2 yükleyip IPA atabilir 3uTools ile. Genişletmek için tıkla... Rehber veya video var mıdır? Anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım Artı 0 Eksi
Moneymoon dedi: @Archley IOS 6’tan bahsediyoruz ama burada. @rydn .ipa formatında uygulama yüklemeyi sağlayan bir başka uygulamadan bahsetmekte. Genişletmek için tıkla... Archley dedi: Sideloadly'de Impactor. Yada AFC2 yükleyip IPA atabilir 3uTools ile. Genişletmek için tıkla... Rehber veya video var mıdır? Anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #22 rydn dedi: Rehber veya video var mıdır? Anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
rydn dedi: Rehber veya video var mıdır? Anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.947 Makaleler 2 Çözümler 30 19 Temmuz 2022 #23 rydn dedi: Rehber veya video var mıdır? Anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım Genişletmek için tıkla... 3uTools'da "Jailbroken Yes Install AppSync yada AFC2" yazar tıklayıp kurun sonra kolayca IPA atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
rydn dedi: Rehber veya video var mıdır? Anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım Genişletmek için tıkla... 3uTools'da "Jailbroken Yes Install AppSync yada AFC2" yazar tıklayıp kurun sonra kolayca IPA atabilirsiniz.
KS KS rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 22 Temmuz 2022 #24 iOS 6 destekleyen uygulamaların bulunduğu ipa siteler sizde var mıdır? Artı 0 Eksi