iOS 6.1.6 iPod touch 4'e Jailbreak atma

• Konuyu başlatan rydn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.563
İyi akşamlar arkadaşlar. 4.nesil iPod Touch'a nasıl Jailbreak atarım. Jailbreak yükleme hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Oyun ve uygulama yüklemek istiyorum. Sürümü 6.1.6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinizi görecektir.

İyi akşamlar arkadaşlar. 4.nesil iPod Touch'a nasıl Jailbreak atarım. Jailbreak yükleme hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Oyun ve uygulama yüklemek istiyorum. Sürümü 6.1.6.
Klasik p0sixspwn ile Jailbreak yapabilirsiniz. 3uTools kurun ardından cihazı bağlayıp Jailbreak yapın zaten o size yardımcı olucak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Klasik p0sixspwn ile Jailbreak yapabilirsiniz. 3uTools kurun ardından cihazı bağlayıp Jailbreak yapın zaten o size yardımcı olucak.
Teşekkür ederim. Deniyorum.

Klasik p0sixspwn ile Jailbreak yapabilirsiniz. 3uTools kurun ardından cihazı bağlayıp Jailbreak yapın zaten o size yardımcı olacak.

Cydia indi güncelleme yapmak istiyor ve bu uygulamayı nasıl kullanacağım? Bir dosya bölümü buldum. Sanırım burası. Hangi eklenti uygulamaları indirmemi sağlar?

Son düzenleme:
@rydn
Cydia'yı güncellesin sonra size atacağım videodaki adımları izleyin, eğer çeviri kısmında sorun yaşarsanız söyleyin videoyu yazılı anlatım haline getirebilirim.

@rydn
Cydia'yı güncellesin sonra size atacağım videodaki adımları izleyin, eğer çeviri kısmında sorun yaşarsanız söyleyin videoyu yazılı anlatım haline getirebilirim.

Teşekkür ederim. Zahmet etmeyin. Güncellemeyi yaparken cihaz dondu. Donmadı aslında ama hiç bir şey yapamıyorum. Restart SpringBoard'a basamıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı