iOS 8 JailBreak

En son sürümü indirip, onun ile JailBreak yapın. Bir kaç hata düzeltmesi ve Cydia Substrate güncel olanı olması lazım. Ayrıca İTunnes sorunu da giderildi diye biliyorum. Ben şuan bazı Tweaklar ve AppSync uyumsuz olduğu için geçemiyorum, daha doğrusu, AppSync güncellendiği zaman hemen geçiş yapıcam oda en fazla 1 hafta sürer.

Anladım ozaman ben son sürümü indiriyim ve yapıyım. Ben size son bişi sormak istiyorum bütün sorumluluk size aittir demiştiniz bişi olacağından mı yoksa öylesine mi bu cümleyi kurduğunuzu merak ettim siz bu işi hep yapıyorsunuz galiba bu videodaki aşamaları doğru yaptığımızda sorun yaşamaz mıyım?

Öncellikle bu sorumluluk sözü bana ait değil :D, bu söz telefona zarar verecek duruma geldiğinde ki bu en fazla bilgilerinizi kaybedersiniz, yayınlayıcı tarafın dan sorumluluk kabul edilmediğiniz taşır. Öncelikle her zaman telefonunuz yedeğini alın ne olur ne olmaz, yazılım çünkü bu. Bazen telefonu yazılımı bozduğu vakit de oldu. En güzel JailBreak yapmak için, önce yedek alınır ve telefon güzel bir restore edilir. Restore ettik ten sonra yedeklerinizi yüklemeden önce JB yapılır ve sorun bir işlemlerden sonra, İTunnes ile yedeklerinizi geri yükleyip sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Sözün kısası içiniz rahat bir şekilde korkmadan JB yapabilirsiniz. İphone 3GS den bu yana JB kullanıyorum, şuan da 5 var ve 6s bekliyorum :) kullanmadığım model yok, yapmadığım telefon kalmadı.

tamamdır şimdi yapıyorum biraz korkarak çünkü ilk kez yapıcam bu kadar soru sordum sıktıysam özür dilerim :D sonucu hemen buraya yazıcam bakalım heyecan üst seviyede :SDDA

Esfr ne demek rica ederim, yardım edebildiysem ne mutlu bana istediğiniz kadar sorabilirsiniz tabi ki, burası bir paylaşım forumu.

Hocam olmadı, bir hata verdi. İphone'mi kapattım. Uçuş moduna aldım ve şifreyi kaldırdım hata verdi. Telefon baştan başladı ve sonra JB programı tekrar ilk baştaki konumunu aldı. Şimdi ne yapmalıyım? Bir daha starta mı basayım? Telefon 4-5 kez kapandı açıldı. JB dolarken sonra hata verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle forum da büyük harf yazmak yasak ve ban sebebidir. Sorunun tam anlamıyla bana söylemeniz lazım ki bende size yardım edebileyim, JB programının start dönmesi JB işlemi bitmesiyle olur. Telefonunuz açılıp kapanması 2-3 kez olabilir bu esnada müdahale etmeyin. Eyer ki yazılım güncellemelerini OTA yani telefon üzerin den yapıyorsanız bu gibi sorunlar olabilir. Şimdi İTunnes ile telefonunuzu restore edin ve yukarı da yazdığım gibi, yedeklerinizi yüklemeden önce Jb yapıp, sonra yedeklerinizi yükleyin. Mümkün ise bana şuan ki sorunun videosunu çekip yollama imkanınız var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı