M muzooo Femtopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu?
iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu?
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #2 muzooo dedi: iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu? Genişletmek için tıkla... iPhone kaç? Açması gerekir. Artı 0 Eksi
muzooo dedi: iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu? Genişletmek için tıkla... iPhone kaç? Açması gerekir.
KS KS M muzooo Femtopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 differentturk dedi: iPhone kaç? Açması gerekir. Genişletmek için tıkla... İpad mini 1. Artı 0 Eksi
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 22 Nisan 2021 #4 muzooo dedi: iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam iOS 9 desteği çekilmeye başladı. O yüzden bazı uygulamalarda hatalar olabilir. Artı 0 Eksi
muzooo dedi: iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam iOS 9 desteği çekilmeye başladı. O yüzden bazı uygulamalarda hatalar olabilir.
statusquos Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 muzooo dedi: iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu? Genişletmek için tıkla... Öyle oluyor genelde. IOS 10 olan IPhone 5'e de çoğu uygulama inmiyordu. İnenlerin bazıları da açılmıyordu. Destek kalmadı maalesef eski sürümlere. Artı 0 Eksi
muzooo dedi: iOS 9'da uygulama indirilmiyor. Zoom indirdim, açılıyor ama sonra kapanıyor. Planlı eskitme mi yoksa teknik sorun mu? Genişletmek için tıkla... Öyle oluyor genelde. IOS 10 olan IPhone 5'e de çoğu uygulama inmiyordu. İnenlerin bazıları da açılmıyordu. Destek kalmadı maalesef eski sürümlere.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #6 muzooo dedi: İpad mini 1. Genişletmek için tıkla... Açması lazım aslında. Bilemedim. Artı 0 Eksi
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #7 Jailbreak atın, unc0ver tavsiyemdir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M muzooo Femtopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #8 Mor Koşucu dedi: Jailbreak atın, unc0ver tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarcı amcama sordum oda jailbrak yükleriz dedi. Artı 0 Eksi
Mor Koşucu dedi: Jailbreak atın, unc0ver tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarcı amcama sordum oda jailbrak yükleriz dedi.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 22 Nisan 2021 #9 statusquos dedi: Öyle oluyor genelde. IOS 10 olan IPhone 5'e de çoğu uygulama inmiyordu. İnenlerin bazıları da açılmıyordu. Destek kalmadı maalesef eski sürümlere. Genişletmek için tıkla... The quick brown jumps over 13 lazy muzooo dedi: Evet bilgisayarcı amcama sordum oda jailbrak yükleriz dedi. Genişletmek için tıkla... Jailbreak çözer İOS 9 2 tane İpad'im,1 tanede İpod Touch'ım var üçüsünü de jailbreaklı kullanıyorum. Artı -1 Eksi
statusquos dedi: Öyle oluyor genelde. IOS 10 olan IPhone 5'e de çoğu uygulama inmiyordu. İnenlerin bazıları da açılmıyordu. Destek kalmadı maalesef eski sürümlere. Genişletmek için tıkla... The quick brown jumps over 13 lazy muzooo dedi: Evet bilgisayarcı amcama sordum oda jailbrak yükleriz dedi. Genişletmek için tıkla... Jailbreak çözer İOS 9 2 tane İpad'im,1 tanede İpod Touch'ım var üçüsünü de jailbreaklı kullanıyorum.
statusquos Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #10 Adımı Yazamıyorum! dedi: The quick brown jumps over 13 lazy Jailbreak çözer İOS 9 2 tane İpad'im,1 tanede İpod Touch'ım var üçüsünü de jailbreaklı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak'e güvenmediğimden belirtmedim. Tembellikle alakası yok. Artı 0 Eksi
Adımı Yazamıyorum! dedi: The quick brown jumps over 13 lazy Jailbreak çözer İOS 9 2 tane İpad'im,1 tanede İpod Touch'ım var üçüsünü de jailbreaklı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak'e güvenmediğimden belirtmedim. Tembellikle alakası yok.