IOS 9'dan IOS 10'a geçmeye değer mi?

caglarmesci

Kilopat
Merhabalar, ben şu an sorunlardan dolayı IOS 9.3.5 sürümünü kullanıyorum. Yani 10'a geçmedim. IOS 10'u tasarım olarak sevmedim o yüzden geçmek istemiyorum ama;
Geçmezsem güvenlik vs. sorunu olur mu?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanlık 2 sürümde güvenlik konusunda aynı ama 9.3.5 te güvenlik açığı bulurlarsa ki sanmıyorum artık ios 10 çıktı 9.3.5 te güvenlik açığı aramazlar ama ios 10 a güncellemenizi öneririm çünkü uygulamalar yavaştan yeni özelliklerini eski sürüme getirmeyi kesicekler.

Güncel kalmanızı öneriyorum. Eğer güncelleme yapmazsanız zaman sonra telefonunuz diğer uygulamaların güncellenmesiyle eski sürümde kaldığı için aşırı güç gösterecektir. Fakat sizde güncel kalırsanız uyum içinde işlemlerinizi yaparsınız. Alışırsınız bir süre sonra İOS 10'a zaten hep bu böyledir yenilikler gözümüzü aydınlatmaz fakat yeniye alışınca da eskisi neymiş öyle dersiniz. İOS 11 gelir İOS 10 çok iyiydi bunu niye böyle yaptık deriz. Garip insanlarız :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı