iOS cihaz nasıl Windows bilgisayara bağlanır?

SmartFace

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2021
Mesajlar
565
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,

Android'den IOS'a geçtim fakat bazı şeylerin eksikliğini hissediyorum. Eski cihazım Samsung'du ve Samsung Flow uygulaması üzerinden aynı Wi-Fi üzerinden bağlı olduğum bilgisayarlara bu uygulama ile bağlanıp dosya aktarımı, telefonun ekranını yansıtma ve kontrol etme gibi işlemleri yapabiliyordum. Ekran yansıtma vb. olmasa da buna benzer bir uygulama iOS tarafında var mı? Kablo bağlantısı veya harici bir sunucu üzerinden bağlantı olmadan doğrudan modem üzerinden bilgisayarımla telefonum arasında fotoğraf aktarımı yapabileceğim Samsung Flow benzeri bir uygulama var mı iOS tarafında?
 
O bağlamda sormamıştım aslında, şimdi bu yapılan işlem hani örnek veriyorum Windows gibi legal bir şey mi yoksa illegal mi bilgim yok. Program destekleri vs ne durumda? Yazılımcıyım o yüzden sormak istedim. Azda olsa arada boş vakitlerde oyun oynuyorum. @SmartFace hocam hakkını helal et daldım araya biliyorum ama çok içimde kalacaktı yoksa :)

Yani kuralları çiğner ama Apple'ın umurumda olmaz. Oyun için dualboot Windows kurarsınız. MacOS'da yazılım yaparsınız Xcode Visual Studio Code React Native gibi programlar çalışır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı