Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar şuan da mevcut olan iOS 14.7.1 diye biliyorum. iOS 15 Eylül sonu gelecek diye duydum. Bu zaman zarfı içerisinde iOS 14.7.2 de gelebilir mi? Ve bu bugün, yarın, ve ya diğer gün içinde gelebilir mi?
Arkadaşlar şuan da mevcut olan iOS 14.7.1 diye biliyorum. iOS 15 Eylül sonu gelecek diye duydum. Bu zaman zarfı içerisinde iOS 14.7.2 de gelebilir mi? Ve bu bugün, yarın, ve ya diğer gün içinde gelebilir mi?
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 22 Ağustos 2021 #2 Jonhh dedi: Arkadaşlar şuan da mevcut olan iOS 14.7.1 diye biliyorum. iOS 15 Eylül sonu gelecek diye duydum. Bu zaman zarfı içerisinde iOS 14.7.2 de gelebilir mi? Ve bu bugün, yarın, ve ya diğer gün içinde gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmesi muhtemel. Genelde bir güvenlik açığı veya sorunu bulduklarında yayınlıyorlar güncelleme. Bu 15'e kadar olabilecek bir durum. Bugün mü, yarın mı veya Eylül'ün başında mı gelir; onun hakkında net bir tahmin yapabileceğimden emin değilim.
Jonhh dedi: Arkadaşlar şuan da mevcut olan iOS 14.7.1 diye biliyorum. iOS 15 Eylül sonu gelecek diye duydum. Bu zaman zarfı içerisinde iOS 14.7.2 de gelebilir mi? Ve bu bugün, yarın, ve ya diğer gün içinde gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmesi muhtemel. Genelde bir güvenlik açığı veya sorunu bulduklarında yayınlıyorlar güncelleme. Bu 15'e kadar olabilecek bir durum. Bugün mü, yarın mı veya Eylül'ün başında mı gelir; onun hakkında net bir tahmin yapabileceğimden emin değilim.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 26 Ağustos 2021 #3 Senede bir, her eylül ayında yeni iPhone’lar tanıtılıyor ve bu tanıtımla birlikte büyük iOS güncellemesi geliyor. Eylül ayında iOS 15 gelecek mesela. Güvenlik ve optimize güncellemeleri belli olmuyor. Desteği kesilen telefonlar bile küçük güncellemeler alıyor.
Senede bir, her eylül ayında yeni iPhone’lar tanıtılıyor ve bu tanıtımla birlikte büyük iOS güncellemesi geliyor. Eylül ayında iOS 15 gelecek mesela. Güvenlik ve optimize güncellemeleri belli olmuyor. Desteği kesilen telefonlar bile küçük güncellemeler alıyor.