iOS güncellemeleri ne sıklıkla gelir?

Jonhh

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şuan da mevcut olan iOS 14.7.1 diye biliyorum. iOS 15 Eylül sonu gelecek diye duydum.

Bu zaman zarfı içerisinde iOS 14.7.2 de gelebilir mi? Ve bu bugün, yarın, ve ya diğer gün içinde gelebilir mi?

Arkadaşlar şuan da mevcut olan iOS 14.7.1 diye biliyorum. iOS 15 Eylül sonu gelecek diye duydum.

Bu zaman zarfı içerisinde iOS 14.7.2 de gelebilir mi? Ve bu bugün, yarın, ve ya diğer gün içinde gelebilir mi?
Gelmesi muhtemel. Genelde bir güvenlik açığı veya sorunu bulduklarında yayınlıyorlar güncelleme. Bu 15'e kadar olabilecek bir durum.

Bugün mü, yarın mı veya Eylül'ün başında mı gelir; onun hakkında net bir tahmin yapabileceğimden emin değilim.

Senede bir, her eylül ayında yeni iPhone’lar tanıtılıyor ve bu tanıtımla birlikte büyük iOS güncellemesi geliyor. Eylül ayında iOS 15 gelecek mesela.

Güvenlik ve optimize güncellemeleri belli olmuyor. Desteği kesilen telefonlar bile küçük güncellemeler alıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı