iOS için kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan ar_da
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 120

ar_da

Femtopat
Daha fazla  
AirPods 4 mü almalıyım yoksa o bütçelerde daha iyi bir öneriniz var mı? Ayrıca AirPods Pro 2 ile AirPods 4 arasındaki fiyat farkına değer mi?

Düz model alınması taraftarı değilim. Bütçe çıkmıyorsa nothing ear 2024 değerlendirilebilir. Onun dışında da Airpods 4 ANC modelinin altına düşmeyin derim.

Düz model alınması taraftarı değilim. Bütçe çıkmıyorsa Nothing Ear 2024 değerlendirilebilir. Onun dışında da AirPods 4 ANC modelinin altına düşmeyin derim.

Kusura bakmayın hiç dikkat etmemişim ANC modelini almayı düşünüyordum zaten fakat şu an aklıma takıldı acaba WF-1000xm5 mi alsam ANC olarak çok iyi duruyor ses kalitesi olarak Nothing Ear, WF-1000xm5, AirPods 4 ANC, AirPods Pro 2 arasında ses kalitesi olarak hangisi iyidir.

Kulak üstü model düşünüyorsanız alabilirsiniz. Acelesi yoksa pro 2 almayın, yeni modeli çıkıyor birkaç hafta sonra. Fiyatı da çok farklı değil 2. Nesile göre. O fiyatlara çıkılıyorsa sony ya da pro3 modeline bakın derim. Kulak içi kullanması daha rahat bana kalırsa.

Kulak üstü model düşünüyorsanız alabilirsiniz. Acelesi yoksa pro 2 almayın, yeni modeli çıkıyor birkaç hafta sonra. Fiyatı da çok farklı değil 2. Nesile göre. O fiyatlara çıkılıyorsa sony ya da pro3 modeline bakın derim. Kulak içi kullanması daha rahat bana kalırsa.
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...f-1000xm5-tws-kulak-ici-fiyati,108297035.html Bu kulaklıktan bahsetmiştim hocam. Ayrıca pro 3 beklemelimiyim canlı çeviri vs çok işime yarayacak şeyler değil sadece ANC performansı işime yararsa yarar o kadar. Onun yerine indirim kovalayıp benzer ses kalitesini alabileceğim daha ucuz kulaklık yok mudur hocam. Pro3 bütçemi aşmaz ama bir kulaklığa okadar para beriyorsam beni en az 5-6 yıl götürmesi gerekir dayanırmı hocam okadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı