iOS için MMORPG önerisi

İşletim sistemi
iOS
P2W olmayan MMORPG bir mobil oyun görmedim daha. Bir noktada illaki para istiyorlar.

Konuda P2W veya p2progress olması önemli değil demiştim cümleyi benmi yanlış kurmuşum? Zaten oynadığım çoğu oyundaki market dizaynı, verilen eşyanın fiyat karşılığı vb yapımcıların; oyuncu IQ'sunun zeka geriliğine sahip bireylermiş gibi hareket etmesinden rahatsızım. Pass'lerin görev ödüllerine saçma sapan itemler koymuşlar hani para vereceğim ama elde tutulur beni oyuna bağlayacak bir şey verilmiyor, oyunlara para yatırmaya karşı birisi değilim.

Hocam bu oyun da çok güzel ama geliştiriciler oyunı yapıp bir kenara atmış. İlgilenilmemiş. Çok fazla kasıntı ve bug var bu yüzden sıkıntılı bir oyun.

Parmakla sayılı evet.

Oyunun ilk bakışta 2022 güncelleme geçmişin ilgileniliyormuş gibi duruyor, firmayı bilmediğim için pek yorum yapmam doğru olmaz. Şu anda oyunu indiriyorum eğer beğenirsem yorumumu güncelleyeceğim.

Konuda P2W veya p2progress olması önemli değil demiştim cümleyi benmi yanlış kurmuşum? Zaten oynadığım çoğu oyundaki market dizaynı, verilen eşyanın fiyat karşılığı vb yapımcıların; oyuncu IQ'sunun zeka geriliğine sahip bireylermiş gibi hareket etmesinden rahatsızım. Pass'lerin görev ödüllerine saçma sapan itemler koymuşlar hani para vereceğim ama elde tutulur beni oyuna bağlayacak bir şey verilmiyor, oyunlara para yatırmaya karşı birisi değilim.

Oyunun ilk bakışta 2022 güncelleme geçmişin ilgileniliyormuş gibi duruyor, firmayı bilmediğim için pek yorum yapmam doğru olmaz. Şu anda oyunu indiriyorum eğer beğenirsem yorumumu güncelleyeceğim.
Geçen sene bakmıştım. Belki güzel ilgilenilen bir güncellemedir. Öyleyse sevinirim çünkü oyun güzeldi. Sıkıntıları da azalsa oynanır.

Hocam bu oyun da çok güzel ama geliştiriciler oyunı yapıp bir kenara atmış. İlgilenilmemiş. Çok fazla kasıntı ve bug var bu yüzden sıkıntılı bir oyun.

Ben M52 telefonumda hiç bugla karşılaşmadım. Oyuncu sayısı da fena değildi aslında. Güncellemede alıyor oyun. Son güncellemeyi 16 Aralık'ta almış. Yani ilgilenilmiyor değil.

Fiyat konusunda verdiğim ücretin beni memnun edip etmeyeceğine ve gerçekten işe yarayıp yaramayacağına bakarım gelişim seviyen artıp oyunun ilerleyen safhalarında pet verip vermediğini bilmiyorum ama daha uygun fiyata petler var lakin bence o kadar iyi değildi her yere yürüyerek gidiyordum, detaylı inceleyebilecek kadar bir süre oynamadım ve sonrasında oyunu sildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı