Şu sıralar yoğunluktan dolayı eskiye göre biraz yavaş olsada proton vpn kesinlikleiOS için en sağlıklı VPN'i arıyorum.
VPN sayılmaz ama aynı işi gördüğü için CloudFlare WARP öneririm.iOS için en sağlıklı VPN'i arıyorum.
Proton VPN ücretsiz mi?
WARP öneririm ya da bağlı olduğunuz Wi-Fi ağına, ayarlar Wi-Fi bölümünden bağlı olduğunuz Wi-Fi'nin info tuşuna basıp aşağı kısımda DNS'i ayarla kısmına basınız. Ardından otomatik olan seçeneği "elle" yapıp DNS adresini 1.1.1.1 yapın, VPN'siz bir şekilde Instagram'a giriş yapabileceksiniz. Kendim şahsen öyle kullanıyorum.
Bilmiyordum, düzeltme için teşekkür ederim. Bende öğrenmiş oldum şimdi.Evet.
iOS 15-16 cihazlarda DNS giriş ekranı 17 de oldugu gibi olmadıgı için kullanılamıyor.
WARP öneririm ya da bağlı olduğunuz Wi-Fi ağına, ayarlar Wi-Fi bölümünden bağlı olduğunuz Wi-Fi'nin info tuşuna basıp aşağı kısımda DNS'i̇ ayarla kısmına basınız. Ardından Otomatik olan seçeneği "elle" yapıp DNS adresini 1.1.1.1 yapın, VPN'siz bir şekilde Instagram'a giriş yapabileceksiniz. Kendim şahsen öyle kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.