iOS imzasız sürüm nasıl yüklenir?

efeddd311

Decapat
Daha fazla  
iPhone 13 iOS 18 beta kullanıyordum 17.5.1'e dönmek istedim ama aktif değildi o yüzden 17.6 ya döndüm ve iOS18 tam çıkınca ipsw sitesinde artık 17.6 da imzasız gözüküyor şu an 17.5.1'e dönmem mümkün mü?

Malesef mümkün değil. Apple cihazlarda eski sürümlere dönemiyorsunuz. Apple'ın saçmalıklarından biri daha.
Android propagandası gibi olmasın ama, birisi Apple'a haddini bildirmeli cidden.

Maalesef mümkün değil. Apple cihazlarda eski sürümlere dönemiyorsunuz. Apple'ın saçmalıklarından biri daha.
Android propagandası gibi olmasın ama, birisi Apple'a haddini bildirmeli cidden.

Onu yaptığı gün planlı eskitme olayı kalkar. Bu sayede de yeni cihazları aldıramaz. Düşün şimdi iPhone 11 kullanıcısı adam iOS13'e döndü. iOS 17 veya 18'de berbat hale gelen kamerası birden çağ atlayıp bugünün iPhone 14'ü gibi çekecek. Performans artışı ve pil performansı artacak. Sen Apple olsan ister miydin hocam :)

Onu yaptığı gün planlı eskitme olayı kalkar. Bu sayede de yeni cihazları aldıramaz. Düşün şimdi iPhone 11 kullanıcısı adam iOS13'e döndü. iOS 17 veya 18'de berbat hale gelen kamerası birden çağ atlayıp bugünün iPhone 14'ü gibi çekecek. Performans artışı ve pil performansı artacak. Sen Apple olsan ister miydin hocam :)

Haklısınız hocam bir yolu yok yani birkaç forma denk geldim bir yoldan falan bahsetmişler ama hiçbir şey anlamadım.

Haklısınız hocam bir yolu yok yani birkaç forma denk geldim bir yoldan falan bahsetmişler ama hiçbir şey anlamadım.
Kendisini tanımam ancak Facebook gruplarında görüyorum sürüm düşürme yolunu biliyor sanırım bir program aracılığı ile. Kendisine ulaşın isterseniz örnek bir video bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisini tanımam ancak Facebook gruplarında görüyorum sürüm düşürme yolunu biliyor sanırım bir program aracılığı ile. Kendisine ulaşın isterseniz örnek bir video bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Deneyeceğim teşekkür ederim.

Hocam bir de 17.6.1 sürümünde cihaza Jailbreak atma şansım var mı?

Son düzenleme:
17.7 için imzalar açık mı bilmiyorum ama geçebilirsen bu sürümde kal 17.5.1’e göre daha iyi performans ve ekran süresi alıyorum iPhone 13 için uzun süre bu sürümde kalacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı