Maalesef mümkün değil. Apple cihazlarda eski sürümlere dönemiyorsunuz. Apple'ın saçmalıklarından biri daha.
Android propagandası gibi olmasın ama, birisi Apple'a haddini bildirmeli cidden.
Maalesef mümkün değil. Apple cihazlarda eski sürümlere dönemiyorsunuz. Apple'ın saçmalıklarından biri daha.
Android propagandası gibi olmasın ama, birisi Apple'a haddini bildirmeli cidden.
Onu yaptığı gün planlı eskitme olayı kalkar. Bu sayede de yeni cihazları aldıramaz. Düşün şimdi iPhone 11 kullanıcısı adam iOS13'e döndü. iOS 17 veya 18'de berbat hale gelen kamerası birden çağ atlayıp bugünün iPhone 14'ü gibi çekecek. Performans artışı ve pil performansı artacak. Sen Apple olsan ister miydin hocam![]()
Kendisini tanımam ancak Facebook gruplarında görüyorum sürüm düşürme yolunu biliyor sanırım bir program aracılığı ile. Kendisine ulaşın isterseniz örnek bir video bırakıyorum:Haklısınız hocam bir yolu yok yani birkaç forma denk geldim bir yoldan falan bahsetmişler ama hiçbir şey anlamadım.
Kendisini tanımam ancak Facebook gruplarında görüyorum sürüm düşürme yolunu biliyor sanırım bir program aracılığı ile. Kendisine ulaşın isterseniz örnek bir video bırakıyorum:
Kendisini tanımam ancak Facebook gruplarında görüyorum sürüm düşürme yolunu biliyor sanırım bir program aracılığı ile. Kendisine ulaşın isterseniz örnek bir video bırakıyorum:
Takip edin hocam YouTube üzerinden yapan kanalları. Bilgim yok hocam.Hocam bir de 17.6.1 sürümünde cihaza Jailbreak atma şansım var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.