Steam Sileden çıkıp başka bir aileye direkt girilebilir mi?

pichuyum

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarla birlikte bir Steam ailesi oluşturmuştuk 6 kişilik. 2 kişi aileden cıktı ve başka birini davet edelim dedik ama 1 yıl bekletip o süreden sonra başka birini davet edebilirsiniz diye bir şey geldi. Biz de başka bir aile kuralım dedik ama Steam Help'de bir aileden çıkıp başka bir aileye tekrar girmek için 1 yıl beklememiz gerektiğini söylüyor. Çıkan bir tane arkadaş direkt başka bir Steam ailesine direkt girebilmiş 1 yıl beklemeden. Eğer çıkarsam direkt başka bir aileye katılabilir miyim yoksa 1 yıl beklemem mi gerekiyor? Bilen birisi yazsın.

1765379629933.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki aileye katıldığın tarihten itibaren 1 yıl geçmiş olması gerekiyor. Çıktıktan sonra 1 yıl geçmiş olması gerekmiyor. Şu anki aileye ne zaman girdiysen ondan tam 1 yıl sonra başka aileye katılabilirsin.

Arkadaşının çıktıktan hemen sonra başka aileye girebilme sebebi de önceki ailesinde 1 yıldan fazla süre bulunmuş olması.
Soru işaretin giderildi mi? @pichuyum

Şu anki aileye katıldığın tarihten itibaren 1 yıl geçmiş olması gerekiyor. Çıktıktan sonra 1 yıl geçmiş olması gerekmiyor. Şu anki aileye ne zaman girdiysen ondan tam 1 yıl sonra başka aileye katılabilirsin.

Hocam arkadaş direkt çıktığı gün başka bir aileye girebilmiş diyor bize. Ve bu aileyi kurmadan önce bir arkadaş başka bir ailedeydi, çıkıp bizimkine 1 yıl beklemeden direkt girebilmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaş direkt çıktığı gün başka bir aileye girebilmiş diyor bize.
Ben de onu diyorum çıktığın tarihin önemi yok. Çıktıktan sonra 1 yıl beklemek değil kural. Bir aileye girdikten sonra 1 yıl beklemek. Yazdığımı dikkatli oku.
Önceki aileye katılım tarihinden itibaren 1 yıl geçtiyse süreyi doldurmuş oluyor. 150 gün önce katıldığın bir aileden çıkarsan 215 gün daha başka aileye giremezsin. 400 gün önce katıldıysan çıktığın anda yeni aileye girebilirsin.

Ben de onu diyorum çıktığın tarihin önemi yok. Çıktıktan sonra 1 yıl beklemek değil kural. Bir aileye girdikten sonra 1 yıl beklemek. Yazdığımı dikkatli oku.
Önceki aileye katılım tarihinden itibaren 1 yıl geçtiyse süreyi doldurmuş oluyor. 150 gün önce katıldığın bir aileden çıkarsan 215 gün daha başka aileye giremezsin. 400 gün önce katıldıysan çıktığın anda yeni aileye girebilirsin.

Hocam ama aileyi 27 Nisan 2025'te açmıştık. Arkadaş 23 Kasım 2025'te çıkıp 1 yıl geçmeden yeni aileye katılabilmiş, bana garip gelen kısım da bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı