iOS Jailbreak olduğu nasıl anlaşılır?

Daha fazla  
Telefonumun Jailbreak olup olmadığını nasıl anlarım? Bunun için anti virüsler var mı? iOS kullanıyorum. iPhone 6 kullanıcısıyım.

Hayır onlar geçici lisanslı uygulamalar. Apple zaten kapatıyor belli bir süre sonra o uygulamaları. Jailbreak kalıcı etkisi olan bir şeydir.
Yalnız Chimera yada Odyssey gibi Coolstar eserlerini kullanırsa Sileo görecektir Batarya katili Chimera, kesinlikle tavsiye etmem, zaten Coolstar çocuk gibi davranıyor Twitter'da görürsünüz.
Aynen Cydia, Zebra, Sileo, Installer bunların olmaması gerek kısaca

Hayır onlar geçici lisanslı uygulamalar. Apple zaten kapatıyor belli bir süre sonra o uygulamaları. Jailbreak kalıcı etkisi olan bir şeydir.

Tamam anladım ama ben bu appvalley Tweak gibi uygulamaları indirmek için profili izin vermek gerekiyor bunu biliyorsundur umarım ve bende izin vermişimdir.

Aynen cydia, zebra, sileo, ınstaller bunların olmaması gerek kısaca .

Bu arada ben internette eğer yazılım güncelleme yaparsak sistem bozulabilir diye okudum ben yaptım hiçbir şey olmadı.

Aynen cydia, zebra, sileo, ınstaller bunların olmaması gerek kısaca .

Yalnız chimera ya da Odyssey gibi coolstar eserlerini kullanırsa sileo görecektir batarya katili chimera, kesinlikle tavsiye etmem, zaten coolstar çocuk gibi davranıyor Twitter'da görürsünüz.

Dostlar ben telefonda JB taraması yapıyor sanarak jailbreakme sitesine girdim. Ama dediğim gibi sadece girdim. Bir sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…