IOS KURULUMU

PC'ye macOS kurmayı düşünmeyin, zira orijinal macOS kuramazsınız. Ancak Hackintosh diye tabir edilen korsan sürümlerini yükleyebilirsiniz. (tam olarak kurulamıyor sorunlar oluyordu) belki son sürümlerde daha düzgün versiyonlar çıkmış olabilir. Bu sürümler orijinal olmadığı için de Xcode ile uğraşmayı düşünmeyin. Uygulama yayınlamayı düşünüyorsanız, sadece Apple bilgisayarlar ile yapabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanıyorum konuyu izah etmeye çalışan arkadaş konuyla pek alakalı değil; bir kaç driver ve bir bootloader eklentisi haricinde %100 orjinal OS X kullanabiliyorsunuz. Tüm OS X uygulamalarını da elbette mac bilgisayardan farksız olarak kullanabiliyorsunuz. Hatta apple'ın kendi support sitesinde orjinal mac cihazlarla ilgili gelen binlerce şikayeti okuduktan sonra pc'ye kurulmuşunun bu kadar sorunsuz çalışmasına şaşırabilirsiniz de. yeter ki uyumlu donanımlara sahip olun, gerisi kolay.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı