Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ağustos 2020 #11 Hypeer dedi: Her şeyin farkındayım hocam bu işte yeni değilim. Android kitlesi beleşci kitle oluyor genelde. iOS her zaman daha çok para kazandırıyor. Bir de bana Swift ile iOS yazmak daha yakın geliyor. Genişletmek için tıkla... Android daha özgür geliyor bana. Tabi sana kalmış, dilediğini seç. Sevdiğin de daha hızlı ilerlersin zaten.
Hypeer dedi: Her şeyin farkındayım hocam bu işte yeni değilim. Android kitlesi beleşci kitle oluyor genelde. iOS her zaman daha çok para kazandırıyor. Bir de bana Swift ile iOS yazmak daha yakın geliyor. Genişletmek için tıkla... Android daha özgür geliyor bana. Tabi sana kalmış, dilediğini seç. Sevdiğin de daha hızlı ilerlersin zaten.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.573 Makaleler 1 Çözümler 81 16 Ağustos 2020 #12 Fullstack daha fazla is yapar. Mobil programlama = Frontend, client kodluyorsun sonucta. Sevdigin neyse onu yap, daha basarili olursun.
Fullstack daha fazla is yapar. Mobil programlama = Frontend, client kodluyorsun sonucta. Sevdigin neyse onu yap, daha basarili olursun.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 16 Ağustos 2020 #13 Siz dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #14 296181 dedi: Siz dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız. Genişletmek için tıkla... Ne gibi? Normalde iOS yazıyorum zaten sadece aklımda böyle bir karşılaştırma vardı o yüzden sormak istedim. bitwise dedi: Fullstack daha fazla is yapar. Mobil programlama = Frontend, client kodluyorsun sonucta. Sevdigin neyse onu yap, daha basarili olursun. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğin gibi düşünüyordum bende. Teşekkür ederim.
296181 dedi: Siz dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız. Genişletmek için tıkla... Ne gibi? Normalde iOS yazıyorum zaten sadece aklımda böyle bir karşılaştırma vardı o yüzden sormak istedim. bitwise dedi: Fullstack daha fazla is yapar. Mobil programlama = Frontend, client kodluyorsun sonucta. Sevdigin neyse onu yap, daha basarili olursun. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğin gibi düşünüyordum bende. Teşekkür ederim.