Merhaba, ben iOS kullanıcısıyım. Bedava internetsiz müzik indirme programı vardı telefona format attım gitti. Tekrar indirecektim Apple o programları kaldırmış. Sizin bildiniz bedava internetsiz müzik programı varsa yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Spotify kullanabilirsin, ilk kayıtta 1 hafta premium veriyor, bu şekilde şarkı indirebilirsin. Çevrimdışı dinlemeye müsade ediyor. Ardından tekrar indirme yapmak istersen aylık 10₺ gibi bir rakama premium üyelik alıp devam ediyorsun.
Bu dediginiz bütün uygulamalar app store dan kaldırıldı yeni uygulamalar geldikçe kaldıriyorlar (youtube websitesi verilerini çaldığı için.)
Müzik indirip cevrimdişi dinleyeceginiz uygulamalar
1-İplay
Ben bu kadar biliyorum bir tane daha çözüm var
Safari ye gidip bu bağlantıya girin tutu installation wizard ve free olani tıklayın. Download now a tıklayın ve uygulamayı indirin indiği zaman arama yerine spotify++ yazın ve uygulamayı indirin (indirdiğinizde güvenilir olmayan kuruhsal geliştirici diyecek ayarlar>genel>profiller ve aygıt yönetimi ne tıklayın profiller de yazabilir bilmiyorum pek orada çıkan yaziya tıklayın ve güven e basın) uygulamaya girin spotify uygulamasını Premium hileli olarak kullanacaksınız (giriş yapmayın aksi taktirde hile calişmayacaktır kaydolun)
benden bu kadar saygılar