iOS ve iPadOS 17 çıktığında kurulmalı mı?

Nasıl döneceğim hocam?

Günlerdir kullanıyorum bir sorunu var.
Geri dönemezsin, güncelleme seçeneğinin ilk satırında bu yazıyordu, bu güncellemede geri dönüş yapılamaz diye, ama 3utools ile falan yazabilirsin üstüne, tüm verilerin gider.

Fixlenmesini bekleyeceğim artık.
Pili kullanan uygulamalar kısmından bakabilir misiniz ilginç bir şekilde sarj harcayan bir şey var mı. Konum servislerin kapatın, True ton kapatın, parlaklık otomatikte olsun. Arka planda yenileme tümünü kapatın. Bu şekilde bir gün test edip bakalım bir, arada ne kadar batarya performansı artacak diye.

Her şeyi kapatmışken iPad’i de kapatsın, o zaman batarya performansı artar

Önceden açık olan uygulamaları ne diye kapatayım hocam?

Siz en iyisi onu bunu kapatmak yerine Apple destek ile iletişime geçin, cihazınızın sistem loglarına bakarak en uygun cevabı verirler.

iPadOS 17.0.1 şu an kullanımda, belki sorununuzu çözer.

Her şeyi kapatmışken iPad’i de kapatsın, o zaman batarya performansı artar
Burası fikir alışverişi bulunabilir bir yer diye biliyorum. Aksi bir durum varsa konuya girmem olur biter. Arka planda uygulama yenilemeyi kapatmasını söyledim. Abuse kullanım olup olmadığı ve düşük güç tüketimi le normal kullanım arasında ki farkı analiz etmek için bunlar.

Sen resmen cihazı kullanmamayı tavsiye ediyorsun

dönebilirsiniz. yazılımı kullanarak kontrol ettim şu anda. isterseniz size bununla ilgili bir video atarbilirim ve cihazınız orj. yazılımı kullanır ve zaten itunes üzerinden yaparsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…