iOS ve iPadOS 17 çıktığında kurulmalı mı?

Fixlenmesini bekleyeceğim artık.
Pili kullanan uygulamalar kısmından bakabilir misiniz ilginç bir şekilde sarj harcayan bir şey var mı. Konum servislerin kapatın, True ton kapatın, parlaklık otomatikte olsun. Arka planda yenileme tümünü kapatın. Bu şekilde bir gün test edip bakalım bir, arada ne kadar batarya performansı artacak diye.

Pili kullanan uygulamalar kısmından bakabilir misiniz ilginç bir şekilde şarj harcayan bir şey var mı? Konum servislerin kapatın, true ton kapatın, parlaklık otomatikte olsun. Arka planda yenileme tümünü kapatın. Bu şekilde bir gün test edip bakalım bir, arada ne kadar batarya performansı artacak diye.

Her şeyi kapatmışken iPad’i de kapatsın, o zaman batarya performansı artar👍

Pili kullanan uygulamalar kısmından bakabilir misiniz ilginç bir şekilde sarj harcayan bir şey var mı. Konum servislerin kapatın, True ton kapatın, parlaklık otomatikte olsun. Arka planda yenileme tümünü kapatın. Bu şekilde bir gün test edip bakalım bir, arada ne kadar batarya performansı artacak diye.
Önceden açık olan uygulamaları ne diye kapatayım hocam?

Önceden açık olan uygulamaları ne diye kapatayım hocam?

Siz en iyisi onu bunu kapatmak yerine Apple destek ile iletişime geçin, cihazınızın sistem loglarına bakarak en uygun cevabı verirler.

iPadOS 17.0.1 şu an kullanımda, belki sorununuzu çözer.
IMG_0138.jpeg

Her şeyi kapatmışken iPad’i de kapatsın, o zaman batarya performansı artar👍
Burası fikir alışverişi bulunabilir bir yer diye biliyorum. Aksi bir durum varsa konuya girmem olur biter. Arka planda uygulama yenilemeyi kapatmasını söyledim. Abuse kullanım olup olmadığı ve düşük güç tüketimi le normal kullanım arasında ki farkı analiz etmek için bunlar.

Burası fikir alışverişi bulunabilir bir yer diye biliyorum. Aksi bir durum varsa konuya girmem olur biter. Arka planda uygulama yenilemeyi kapatmasını söyledim. Abuse kullanım olup olmadığı ve düşük güç tüketimi le normal kullanım arasında ki farkı analiz etmek için bunlar.

Sen resmen cihazı kullanmamayı tavsiye ediyorsun😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı