Bence sadece Apple ekosistemine dahil olan kisiler icin iOS daha iyidir. En basitinden AirDrop vesaire. Ancak, bu Android kismini cope atin anlamina gelmez. Insanlarin yaptigi bu paran yoksa iPhone alamazsin tabii gibi sacma seyleri hic dogru bulmuyorum. 5s kullanan da iOS kullaniyor ve cogu Android kullanan telefondan ucuz bir telefon. Gercekten Android kullanmanin fakirlikle bir baglantisini oldugunu dusunmuyorum. Note 9 kullanan fakir mi simdi? Tabii ki degil, o yuzden boyle sacma para karsilastirmalari yapmak yerine kullanim amacini belirlemelisiniz. Aaa, ben Mac kullaniyorum gun gelir AirDrop lazim olur diyorsan iPhone alirsin en basit orneginden. Onun gibi orneklerin disinda cok da bir avantaji yok hatta daha cok dezavantaji vardir Android tarafina gore. Kullanim rahatligina bir sey diyemem cunku bu kisiden kisiye degisir. Kimine Android, kimine iOS basit gelir. Ayrica bunlara ek olarak, Turkiye'deki bu fiyatlardan sonra iPhone alinmasini ben hic dogru bulmuyorum. Diyeceklerim bu kadar, burada bence karsilasitrma olmamali. Olacaksa da iOS kullansam bile OBJEKTIF bir sekilde, cevabim Android'tir.