iOS yedekleme

Öncelikle iTunes ile yedekledim, telefon 44GB kullanıyor ancak yedeklemeyi yaptığı dosyaya baktığımda 13GB tutmuş. Acaba sıkıştırarak mı yedekliyor bilemedim emin olmak için konu açtım.

Sistem dosyalarının kaç GB kullandığını hesaba katarak mı 44 GB dedin? Bu arada ben en son iTunes ile yedeklediğimde (geçen sene olması lazım) uygulamaları tekrar internetten yüklemişti verileri duruyordu sadece. iCloud yedeklemesi gibi yani. Bu durumdan kaynaklı bir şey olabilir ama araştırın yine de. Emin olamıyorsanız fotoğraflarınızı manuel yedekleyin.

Sistem dosyalarının kaç GB kullandığını hesaba katarak mı 44 GB dedin? Bu arada ben en son iTunes ile yedeklediğimde (geçen sene olması lazım) uygulamaları tekrar internetten yüklemişti verileri duruyordu sadece. iCloud yedeklemesi gibi yani. Bu durumdan kaynaklı bir şey olabilir ama araştırın yine de. Emin olamıyorsanız fotoğraflarınızı manuel yedekleyin.
Peki Whatsapp konuşmalarınız yedeklenmiş miydi? Nedense uygulama içinden iCloud'a yedekleyemiyorum.

O kadar hatırlamıyorum ama sanırım yedeklenmişti. Ben yine de ICloud'a yedeklemiştim.
Yeni konu da açtım ama nedense iCloud'a yedeklemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı