- Makaleler
- 1
Arkadaşlar az önce iPhone'mi yedeklemek istedim ancak nedense çok kısa sürede yedekledi. Acaba her şeyi yedeklediğinden nasıl emin olabilirim? Teşekkürler.
Peki Whatsapp konuşmalarınız yedeklenmiş miydi? Nedense uygulama içinden iCloud'a yedekleyemiyorum.Sistem dosyalarının kaç GB kullandığını hesaba katarak mı 44 GB dedin? Bu arada ben en son iTunes ile yedeklediğimde (geçen sene olması lazım) uygulamaları tekrar internetten yüklemişti verileri duruyordu sadece. iCloud yedeklemesi gibi yani. Bu durumdan kaynaklı bir şey olabilir ama araştırın yine de. Emin olamıyorsanız fotoğraflarınızı manuel yedekleyin.
Peki WhatsApp konuşmalarınız yedeklenmiş miydi? Nedense uygulama içinden ICloud'a yedekleyemiyorum.
Yeni konu da açtım ama nedense iCloud'a yedeklemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.O kadar hatırlamıyorum ama sanırım yedeklenmişti. Ben yine de ICloud'a yedeklemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.