IOS'a IPA nasıl yüklenir?

Apple ID soruyor, nedir bu Apple ID'si ne işe yarar? Verilmesi sıkıntı yaratır mı?

Şifremi soruyor, neden istiyor anlayamadım. Umarım sıkıntı çıkarmaz.

Apple ID soruyor, nedir bu Apple ID'si ne işe yarar? Verilmesi sıkıntı yaratır mı?

Şifremi soruyor, neden istiyor anlayamadım. Umarım sıkıntı çıkarmaz.

Çünkü orada senin hesabına yükleyip hiçbir zaman hata vermiyor.

IPhone'lara IPA yükleyebilmek için Sideloadly, Apple hesabı ve bir bilgisayara ihtiyacın olacak. Ama hatırlatayım uygulama geliştirici sertifikası ile yükleneceğinden ötürü o uygulama/oyunun kullanabilme süren 7-14 gün arasında olacaktır. Oyun/uygulama dosyalarını kaydedebiliyorsan bu işlemi yenileyip bu süreyi her 7-14 günde bir uzatabilirsin.
Mümkünse yeni bir Apple ID oluşturmak iyi olabilir.

Uygulamaya girince kendisi anlatıyor zaten ben uzun zamandır kullanmadığım için unuttum maalesef.

Apple ID ve şifre girdikten sonra da telefona izmirdeki bir pc bu telefonu kulanacak gibi bir şey geliyor ben de güvenme tuşuna basıyorum sonra sms yolluyor.Sanki güvenilir değil gibi geldi yardımcı olur musunuz?

Apple ID ve şifre girdikten sonra da telefona izmirdeki bir pc bu telefonu kulanacak gibi bir şey geliyor ben de güvenme tuşuna basıyorum sonra sms yolluyor.Sanki güvenilir değil gibi geldi yardımcı olur musunuz?
Selamlar, uygulama .ipa dosyasını imzalamak için giriş yapar. Korkulacak bir durum yok, eğer otomatik yenilemeyi açmadıysanız ilgili uygulamaya 7 gün sonra giremezsiniz. Sideloadly, Apple'ın Uygulama geliştirici uygulamayı test edebilsin diye 7 gün boyunca verdiği imzalama protokolünü kullanmakta.

Selamlar, uygulama .ipa dosyasını imzalamak için giriş yapar. Korkulacak bir durum yok, eğer otomatik yenilemeyi açmadıysanız ilgili uygulamaya 7 gün sonra giremezsiniz. Sideloadly, Apple'ın Uygulama geliştirici uygulamayı test edebilsin diye 7 gün boyunca verdiği imzalama protokolünü kullanmakta.
Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı