Yok zor değil yine yardımcı olurum.ahh, oysaki çok lazımdı. belki yarın bir laptop bulabilirim pc üzerinden yapılan işlem çok zor mu? uzun sürüyor mu?
Yok zor değil yine yardımcı olurum
Bilgisiyarınıza istediğiniz uygulamanın veya oyunun ipa dosyasını ve bilgisiyarınız işletim sistemine göre Sideloadly’i indirmeniz lazım. Sideloadly’i indirip açtıktan sonra Apple hesabınıza girerken kullandığınız maili ilgili yere girin (merak etmeyin güvenilirdir). Ardından telefonunuzu lightning kablo ile bilgisiyarınıza bağlayın bilgsiyarın telefonu okumasını sağlayın okuduktan sonra iDevice kısmında cihazınızın gözükmesi gerekir. İndirdiğiniz ipa dosyasını Sideloadly’nin içinde açın ve telefona yüklemeyi başlatın. Yüklendiğinde yüklendiğine dair bir yazı verecektir. Herhangi bir hata veya takıldığınız yerde isterseniz yardım ederim.şimdi kısaca anlatır mısınız
Kablo bulunmuyor şuan yanımda kablosuz olarak nasıl bağlayabilirim cihazı?Bilgisiyarınıza istediğiniz uygulamanın veya oyunun ipa dosyasını ve bilgisiyarınız işletim sistemine göre Sideloadly’i indirmeniz lazım. Sideloadly’i indirip açtıktan sonra Apple hesabınıza girerken kullandığınız maili ilgili yere girin (merak etmeyin güvenilirdir). Ardından telefonunuzu lightning kablo ile bilgisiyarınıza bağlayın bilgsiyarın telefonu okumasını sağlayın okuduktan sonra iDevice kısmında cihazınızın gözükmesi gerekir. İndirdiğiniz ipa dosyasını Sideloadly’nin içinde açın ve telefona yüklemeyi başlatın. Yüklendiğinde yüklendiğine dair bir yazı verecektir. Herhangi bir hata veya takıldığınız yerde isterseniz yardım ederim.
Sideloadly için Sideloadly - iOS, Apple Silicon & TV Sideloading
Kablosuz olarak olmuyor hocamlightning kabloyı nasıl bağlayacağım?
Kablo bulunmuyor şuan yanımda kablosuz olarak nasıl bağlayabilirim cihazı?
anladım hocam teşekkürlerKablosuz olarak olmuyor hocam
hocam kablo var şuan ama itunes indiremiyorum microsoft storedan. microsoft storedan hicbir sey indirilmiyor anlamıyorum bir hata varKablosuz olarak olmuyor hocam
Hata nedir?anladım hocam teşekkürler
hocam kablo var şuan ama itunes indiremiyorum microsoft storedan. microsoft storedan hicbir sey indirilmiyor anlamıyorum bir hata var
Hocam bu kodun çözümü var fakat iTunes’i internetten indirmenizi öneriyorum. Ayrıyeten 3uTools 3uTools | The best all-in-one tool for iOS users adlı programı da indirirseniz, iTunes’in cihazı tanımadığı takdirde program cihazınızı bilgisiyara tanıtmanıza yardımcı olur.hata kodu 0x80070005
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.