IOS'dan Android'e geçilmeli mi?

Bütçe
sanırım yaklaşık 14-15k
Merhaba,
iPhone SE2020 ve Apple Watch series 6 44mm Nike Edition kullanıcısıyım.
Telefonumu garantiden yeni aldım, küçük gelmesinden ve pil sorunundan dolayı satmayı düşünüyorum.
Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Telefonumu garantiden yeni aldım, küçük gelmesinden ve pil sorunundan dolayı satmayı düşünüyorum.
Ne dersiniz?
Android'e de geçebilirsiniz birçok özellik Android'de de var.

Geçin oneplus ya da samsungun üst modellerine geçin.Apple ekonomisi sağlam insanlar için nimet eğer karşılarım sorun yok diyorsanız iostan devam.

Merhaba,
Ne dersiniz?

Bu arada yazmayı unutmusum. Eger Android'e geçerseniz Apple Watch'ı kullanamayacaksınız. Bunun yerine hem Apple Watch'ı hem de iPhone SE'yi satıp başka bir iPhone modeli alabilirsiniz.(Örneğin İphone 11 veya 12)

SE2022'den sonra 14-15bin bütçede geçebileceğin en iyi telefon S22. Onunda pili kötü. Bence biraz daha bekleyip bütçeyi artırmanız 13, S22 plus vs. gibi bir model almanız daha mantıklı olur. Bütçe için para biriktirirken paranızı TL'de tutmamanızı öneririm.

Bu arada yazmayı unutmusum. Eger Android'e geçerseniz Apple Watch'ı kullanamayacaksınız. Bunun yerine hem Apple Watch'ı hem de iPhone SE'yi satıp başka bir iPhone modeli alabilirsiniz.(Örneğin İphone 11 veya 12)
ikisini de satıp ayrıca artan parayla kablosuz kulaklık da düşündüm (üçü de aynı marka)
11 modelinin leş ekranına geçme. Diğer amiral gemisi modellerin de şarj ömrü pek parlak değil açıkçası. Yine de SE 2020 modelinden daha iyiler.
kalın diyorsunuz yani hocam, ne derseniz onu yapacağım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı