iOS'e geçmek için iPhone 7 uygun mu?

Enes Ars

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2016
Mesajlar
372
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2015 yılından beri LG G4 Beat kullanıyorum. Zamanla içimde İOS merakı oluştu, merakımı gidermek için yazın 3-4 ay çalışıp bir iPhone modeli almak istiyorum. iPhone 7 şuan 3300TL seviyelerinde ve bu para bir üniversite öğrencisi için az bir para değil. Almaya değer mi? Sizce bu geçiş için iPhone 7 uygun mudur? En az 3-4 yıl götürmesini istiyorum. Ne zamana kadar güncelleme alır ve alacağı güncellemeler performans sorunlarına neden olur mu? Şimdiden teşekkürler.
 
5 yıllık bir iPhone 5 kullanıyorum, yeni yeni sapıtmaya başladı. Sıfır bir iPhone 7 rahat rahat 4 yıl götürür. Şu an en güncel iOS sürümü, iOS 12 ve iPhone 5S bile iOS 12 desteği alan cihazlardan. Desteğin kesilme sırasının iPhone 7'ye gelmesi çok uzun zaman alır diye düşünüyorum.
 
Iphone 6 kullanıyorum. IOS 12 yüklü hiçbir sorun yok. Pil zayıfladığı için hafif yavaşlama mevcut ama sorun edecek kadar değil ki istersen manuel olarak tam güç ver diyebiliyorsun. Iphone 7'nin seni 3-4 sene götüreceğini düşünüyorum.
Aklında bulunsun telefonu depolama olarak kullanan biriysen sorun olabilir. Ben wifi buldukça güldür güldür indirip yurtta izlerdim onu beceremedim bunda. Benim için tek eksiği.
 
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Yazınki duruma göre iPhone 7 Plus'ı zorlamaya çalışacağım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı