IOS'tan Android'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan TLM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 417

TLM

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Şu anki cihazım iPhone 11. bundan önce iPhone 7 kullanıyordum. Aşağı yukarı 8-9 yıldır iOS kullanıcısıyım. Telefonun pil ömrü iyice azaldı ve yaşadığım şehirde Apple servisi olmadığı için pil değiştirmek biraz uğraştırıcı olacak gibi duruyor. Şu an düşündüğüm telefonlar 16 Plus ve S24 FE biri çok uygun diğeri ise güncel. 60 Hz ekrana takılmıyorum benim için çok önemli değil. Telefon önerilerinizi ve işletim sistemleriyle ilgili bilgilendirmelerinizi bekliyorum. Bütçem 55k.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyaller. Şu anki cihazım iPhone 11. bundan önce iPhone 7 kullanıyordum. Aşağı yukarı 8-9 yıldır iOS kullanıcısıyım. Telefonun pil ömrü iyice azaldı ve yaşadığım şehirde Apple servisi olmadığı için pil değiştirmek biraz uğraştırıcı olacak gibi duruyor. Şu an düşündüğüm telefonlar 16 Plus ve S24 FE biri çok uygun diğeri ise güncel. 60 Hz ekrana takılmıyorum benim için çok önemli değil. Telefon önerilerinizi ve işletim sistemleriyle ilgili bilgilendirmelerinizi bekliyorum. Bütçem 55k.

16 Plus S24 FE'den iyi hocam, Ultra veya S25 Plus bakın.

Bende uzun zamandır bir Android kullanıcısıydım, yakın zamanda iOS'e geçtim ve iyi ki de geçmişim diyorum. Bence sizde iOS üzerinden devam edin derim. iOS stabilitesini ve ekosistemini Android üzerinde yakalamak pek mümkün değil gibi.

iPhone 16 Plus üzerinden devam edebilirsiniz diye düşünüyorum eğer uzun süredir ekosistemin içindeyseniz ve alışıksanız üzüleceğinizi düşünmüyorum. Benim gibi sıkılıp geçecekseniz orası ayrı bir mevzu. O zaman S25 Plus'da listenize girebilir.

Durumun sıkılmakla bir alakası yok S24fenin kendi telefonumu da satınca 20k gibi bir fiyata gelmesi kafamı karıştırdı. Apple'daki gibi sorunsuz devam edebilir miyim o da var tabii.

Teknoloji işi şans biraz sorunsuzluk kısmı hakkında kesin konuşmak güç olsa da Samsung modeller de artık çok kaliteli. Eskiden leğen plastiğinden yapıyordu telefonları ancak artık kalitesi çok yüksek cihazların. Bir müddet iPhone 11 kullandım ve android'e döndüm, açıkçası pek gariplik çekmedim. Tabi bu kişisel bir durum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı