iOS’tan Android’e telefon takası

Merhabalar. Şu an elimde hala kullanmakta olduğum iPhone 8 cihazım var. Fakat bir yıllık deneyim olarak iOS işletim sisteminden çok muzdaribim.

Elimdeki cihazı ya satıp, ya da takaslayarak Android işletim sistemini kullanan bir cihaz almak istiyorum. Sizce değerinde veya küçük meblağlarla ulaşabileceğim marka/modeller hangileri?

Bütçe ne kadar.

Bütçem maksimum 300tl, takasın üzerine. Eğer satabilirsem telefonu minimum 3500tl’den satmayı düşünüyorum. Bu meblağlarda olursa sevinirim.

Samsung S9+, Note9 veya S10e ile takas yapabilirsin.

S10e düşündüm fakat batarya performansı nispeten kötü diyorlar. Sizce nasıl? S9+ ve Note 9 da boyut olarak biraz büyük ama düşünebilirim.

Batarya tamamen kişiden kişiye değişir. Ama Iphone 8'den daha kötü olduğunu sanmıyorum. S10e 3G konuşma süresi 20 saat iken I8 12 saat yazıyor. Üzeceğini düşünmüyorum. S10 ile takas üzerine para isterler büyük ihtimal eğer karşılarsan S10'da düşünebilirsin. S9+ ve Note9 ekranı seni korkutmasın Iphone 8 çağ dışı ekranından sonra iyi ki değiştirmişim diyeceksin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı