İOS işletim sistemini İpad Pro 10.5 256 GB cihazımda kullanıyorum. Telefonu hep Android kullandım. Şu anda da Android kullanıyorum. O da Galaxy J7 Pro 2017. Sana şöyle anlatıyım elime telefonu aldığımda uzay mekiğinden torosa binmiş gibi oluyorum. Arada o kadar fark var. Tabii ki benim kullandığım telefon işlemci olsun, RAM olsun biraz geride kalmış olsa da ben her türlü İOS daha iyidir diyorum. Android'in de güzel tarafı çok. Bir kere özgürsün kardeşim. Özellikle sürekli oyun, müzik vs. indiren ve para vermek istemeyenler için büyük nimet. Biz de biliyoruz Apple'ın ne kadar paragöz olduğunu. Her sene cilalayıp cilalayıp satış yaptığını. Ama stabilite olsun, destek olsun, arayüz olsun uzun yıllar kullanılabilen cihazlar üretiyorlar. Ama Android'de maalesef öyle değil. Genelde 2 sene de bir telefonu yenilemek gerekiyor. Ha ben şuan telefon alacak olsam yine Android alırım. Çünkü İPhone'a verilecek para yok
Xiaomi alır keyfime bakarım. Zaten telefonu fazla kullanmadığım için çok pahalı şeylere gerek yok.