Çözüldü IP adresi değişmiyor

• Konuyu başlatan cRowLy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 6.203
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cRowLy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, IP adresimi değiştirmeye çalışıyorum fakat değiştiremiyorum. Modemi iğne ile 2 kere resetledim, 10 saat modemi kapattım (benim IP adresim başkasına atansın diye) fakat değişmiyor. Netspeed, dinamik IP. Metin2 oynuyorum ve IP adresim değişmediği sürece oyuna giremiyeceğim...

Çözüm
Netspeed'e destek talebi açtım dün akşam. Bugün statik IP verilmiş bana. Galiba ücretsiz olarak verildi.

Dinamik IP adresim değişmediği için, 2-3 gün statik IP'de kalacağım, sonra tekrar dinamik IP'ye geçeceğim bilgisi verildi.
Statik IP ayarlamış ve bunu unutmuş olabilir misiniz?

Statik IP yok, Netspeed kullanıyorum, dinamik IP.

ISS'i ara ve kendine statik IP satın al. O IP adresiyle de absürt şeyler yapıp ban yeme. IP adresi eskisi gibi havuzdan rastgele seç beğen al olmadığından istediğin gibi değişmiyor.

Ban yemedim, internetim gitmişti ve Metin2'ye mobil veriyle giriş yapmıştım. Şu an mobil veriyle giriş yapabiliyorum fakat kendi Ethernet'im ile giriş yapılmıyor.

ISS'i ara ve kendine statik IP satın al. O IP adresiyle de absürt şeyler yapıp ban yeme. IP adresi eskisi gibi havuzdan rastgele seç beğen al olmadığından istediğin gibi değişmiyor.
IP adresi eskisi gibi değişmiyor derken ne demek istediniz hocam? Anlamadığım için soruyorum. Ben modemi 10 kere resleyeyim bana 10 tane farklı IP veriyor sabit olmadığı için, ama bunları ben seçmiyorum o kafasına göre veriyor. Siz bizzat kendiniz seçmekten mi bahsettiniz çünkü her seferinde değişiyor da onu söylemek istedim.

Güvenli internet var mı ? Varsa iptal edin.
Güvenli internet yok.

IP adresi eskisi gibi değişmiyor derken ne demek istediniz hocam? Anlamadığım için soruyorum. Ben modemi 10 kere resleyeyim bana 10 tane farklı IP veriyor sabit olmadığı için, ama bunları ben seçmiyorum o kafasına göre veriyor. Siz bizzat kendiniz seçmekten mi bahsettiniz?

Seninki iyiymiş, Netspeed kullanıyorum ve modemi 2 kere resetledim aynı IP'yi verdi yine. Statik IP gibi sanki ama statik değil.

IP adresi eskisi gibi değişmiyor derken ne demek istediniz hocam? Anlamadığım için soruyorum. Ben modemi 10 kere resleyeyim bana 10 tane farklı IP veriyor sabit olmadığı için, ama bunları ben seçmiyorum o kafasına göre veriyor. Siz bizzat kendiniz seçmekten mi bahsettiniz?
Artık dinamik IP de aynı IP adresini verebiliyor. CGNAT zaten yeri gelir 3 köye aynı IP'yi verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı