İnternette baktım modeme girebilir vs diyor site buHiçbir şey olmaz.
Hicbirsey yapmana gerek yok. Eğer için rahat etmezse modeme reset at. IP ile hicbir sey yapamazlar.Biri bana IP adresi attı, ne kadar doğru bilmiyorum. Bunu nasıl sorgularım benim olduğuma dair? Ve eğer benimse ne yapmam gerek?
Biri bana IP adresi attı, ne kadar doğru bilmiyorum. Bunu nasıl sorgularım benim olduğuma dair? Ve eğer benimse ne yapmam gerek?
DDoS atabilir. Google'a my IP yazıp bakabilirsin. Eğer internetinde yavaşlama gibi sorunlar olursa modemine reset atarsın biter.
Hicbirsey yapmana gerek yok. Eğer için rahat etmezse modeme reset at. IP ile hicbir sey yapamazlar.
Bir şey sorucağım ip adresiyle instagram hesabımı vs bulabilirler mi ?Hiçbir şey olmaz.
İnternette baktım modeme girebilir vs diyor site bu
![]()
IP Adresi ile Neler Yapılabilir?
Siber suçlular IP adresinizi ele geçirirse hem size hem de başkalarına zarar verebilir. Daha fazla bilgi edinin ve bunu nasıl önleyebileceğinizi öğrenin.nordvpn.com
İnternette baktım modeme girebilir vs diyor site bu
![]()
IP Adresi ile Neler Yapılabilir?
Siber suçlular IP adresinizi ele geçirirse hem size hem de başkalarına zarar verebilir. Daha fazla bilgi edinin ve bunu nasıl önleyebileceğinizi öğrenin.nordvpn.com
Bir şey soracağım IP adresiyle Instagram hesabımı vs bulabilirler mi?
Bana yazan kişi bulurum dedi
Modem biraz eski sadece firewall koruması var o açık.Hocam modeminizin modelini söyler misiniz? Arayüzde DDoS koruması ayarı var onu da açabilirsiniz. Bilgisayarınıza virüs girmediği sürece modeminize erişemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.