Telegram ucubeleri bu sefer. Son olaylarla alakalı bir kaçının dikkatini çekmişim paylaşımlarımla gruplarında paylaşıp IP mi bulduklarını icraat yapacaklarını vb söylemişler.
Telegram ucubeleri bu sefer. Son olaylarla alakalı bir kaçının dikkatini çekmişim paylaşımlarımla gruplarında paylaşıp ip mi bulduklarını icraat yapacaklarını vb söylemişler
Oh ooo dostum tc bulmak bebek oyuncağı onu misafir çocuğu bile bulur Discord'da telegram da panel veriyorlar geçen hafta abimin arkadaşları bizim sülalenin tclerinş attılar abartılacak bişey yok bunlar her yerde var NOT:TANIMADIĞIM AKRABALARI GÖRDÜM SAYELERİNDE
Oh ooo dostum T.C. bulmak bebek oyuncağı onu misafir çocuğu bile bulur Discord'da Telegram da panel veriyorlar geçen hafta abimin arkadaşları bizim sülalenin tclerinş attılar abartılacak bir şey yok bunlar her yerde var.
Sanırım son olaydan sonra panelin tehlikeli olduğunu anladık. Bunlar cidden evinize kadar gelip zarar verebilirler. Adamların hayatta hiçbir değeri falan yok ki, yanlışlıkla yaratılmışlar bence. Simülasyon hataları bunlar hep.
Sanırım son olaydan sonra panelin tehlikeli olduğunu anladık. Bunlar cidden evinize kadar gelip zarar verebilirler. Adamların hayatta hiçbir değeri falan yok ki, yanlışlıkla yaratılmışlar bence. Simülasyon hataları bunlar hep.
Telegram son derece güvenli bir uygulamadır numaranı gizlediğin sürece hiçbir bilgine erişemezler. Bu yüzden çoğu illegal iş oradan dönüyor.
Bu arada Telegram'da IPni nasıl kaptırdın? Link e falan mı tıkladın?