IP adresi ile neler yapılabilir?

Yaşadığın Il'i öğrendiler. He bir de havalı heçkır olduklarını kanıtladılar. Tebrik ediyorum heçkır Windows 11 kullanıcısı arkadaşlarımızı.

Hayır hala yaşadığı adresi az çok bilebilirler. Evine kadar gelecek bir psikopat mıdır orasını bilemem olabilir de çünkü.
Havalı heçkır (küçümseme)

Telegram ucubeleri bu sefer. Son olaylarla alakalı bir kaçının dikkatini çekmişim paylaşımlarımla gruplarında paylaşıp IP mi bulduklarını icraat yapacaklarını vb söylemişler.

Ciddi olduklarını düşünüyorsan harbiden sana zarar vermeye kalkabilirler dostum. Polise gitmeye ne dersin?

Tam değil yakın bir konum gözükür bunu biliyorum zaten. Ama aile ile ilgili bir bilgi öğrenebilirler mi? Tc,ad soyad resim iş yeri vb

aile ile ilgili ne kadar bilgi bulabilirler? Ona göre aksiyon alacağım.
Oh ooo dostum tc bulmak bebek oyuncağı onu misafir çocuğu bile bulur Discord'da telegram da panel veriyorlar geçen hafta abimin arkadaşları bizim sülalenin tclerinş attılar abartılacak bişey yok bunlar her yerde var NOT:TANIMADIĞIM AKRABALARI GÖRDÜM SAYELERİNDE

Oh ooo dostum T.C. bulmak bebek oyuncağı onu misafir çocuğu bile bulur Discord'da Telegram da panel veriyorlar geçen hafta abimin arkadaşları bizim sülalenin tclerinş attılar abartılacak bir şey yok bunlar her yerde var.

Sanırım son olaydan sonra panelin tehlikeli olduğunu anladık. Bunlar cidden evinize kadar gelip zarar verebilirler. Adamların hayatta hiçbir değeri falan yok ki, yanlışlıkla yaratılmışlar bence. Simülasyon hataları bunlar hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı