IP adresi ile siber suç işlenebilir mi?

g3dnear

Femtopat
İyi günler arkadaşlar önceki açtığım konu hakkında fikir aldım ve bilgilendim. Şimdiki sorum kötü niyetli kişiler IP'im ile siber suç işlenebilir mi ve işlenirse ne olur ya da işlenirse ne olur? Arkadaslar benim tedirginligim IP'mi surekli bulup DDoS atanlar siber suç işleyebilir mi? Yani IP izimi bilerek bırakmak falan.

Not: Internet babamın adına ve onları böyle bir şeye bulaştırmak istemiyorum. Düşündükçe soğuk terler atıyorum ve ayrıca korkmaktayım. Yani ailemin sebepsiz yere karakolluk ve sebepsiz yere benim ya da ailemden birinin zarar görmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar önceki açtığım konu hakkında fikir aldım ve bilgilendim. Şimdiki sorum kötü niyetli kişiler IP'im ile siber suç işlenebilir mi ve işlenirse ne olur ya da işlenirse ne olur? Arkadaslar benim tedirginligim IP'mi surekli bulup DDoS atanlar siber suç işleyebilir mi? Yani IP izimi bilerek bırakmak falan.

Not: Internet babamın adına ve onları böyle bir şeye bulaştırmak istemiyorum. Düşündükçe soğuk terler atıyorum ve ayrıca korkmaktayım. Yani ailemin sebepsiz yere karakolluk ve sebepsiz yere benim ya da ailemden birinin zarar görmesini istemiyorum.
Korkmanıza gerek yok. IP bulmak, öyle iki üç tane dandik youtuber'ın kurgu videolarındaki kadar kolay değil.

Korkacak bir şey yok, eğer biri sizi ip ile tehdit ediyorsa çokta korkunuz varsa modemin fişini çekip 10 saniye sonra takın, ip resetlenmiş olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı