IP adresim bulunmuyor

enter

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
1.943
Makaleler
1
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. IP adresimi CMD'ye ipconfig yazınca orada ki IP adresimi alıyorum. Fakat internete yazınca bağlantı kesildi diyor. Ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız ne anlamadım. Öncelikle orada gördüğünüz local IP, public IP değil. İnternete niye yazıyorsunuz onu da anlamadım. İnternete yazmanızı ancak şuna bağlarım; amacınız modemin arayüzüne girmekse bakacağınız şey "Default Gateway" olmalı, IP'niz değil.
 
Amacınız ne anlamadım. Öncelikle orada gördüğünüz local IP, public IP değil. İnternete niye yazıyorsunuz onu da anlamadım. İnternete yazmanızı ancak şuna bağlarım; amacınız modemin arayüzüne girmekse bakacağınız şey "default gateway" olmalı, IP'niz değil.

Teşekkür ederim. Mikrotik'in kullanıcı adı ve şifresini biliyor musunuz?
 
Siz önceden değiştirmediniz değil mi?
Eğer değiştirmediyseniz maalesef benim de bir bilgim yok, internette bu şekilde verilmiş.

İsterseniz başka şeyler deneyebilirsiniz, belki çalışırlar. Şifre yerine bir adet boşluk koymayı ya da servis sağlayıcınızın ismi gibi.

Yok ben sadece kendi internete girerken yazdığımız şifreyi değiştirdim. Servis sağlayıcımızı şu şekilde söyliyim. Bizim burada alt yapı yok ve tol bilişim diye bir yerden geliyor. Yani burada alt yapı yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı