IP adresinden konum nasıl bulunur?

824635

Centipat
Merhaba Technopat kullanıcıları bugün tabletten oyun oynamak için telefonumdan kişisel erişim noktasını açtım. Buraya kadar sorun yok ama kapatacakken fark ettim ki bir başkası daha bağlanmış. İsmi garip bir şeydi ve IP adresini buldum ve onun kim olduğunu bulmak istiyorum. Üst kattaki suriyelilerden şüpheleniyorum ama şifremide bulmaları imkansız çünkü şifrem: Babilimabilişabilipuro31

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel Erişim Noktasında gözüken IP adresi yerel adres olduğu için hiçbir şey bulamazsanız. Yerel adres olamasa bile IP adreslerinde gözüken konumlar genellikle ISP'nin bağlantıyı sağladığı veri merkezleri oluyor. Cihazı yasaklı cihazlar listesine ekleyip şifre değiştirin ve cihazlarınız destekliyorsa WPA3 kullanın.

Kişisel erişim noktasından IP'yi nasıl buldun onu anlamadım.
O kişinin üstüne tıklayınca çıktı

Kişisel Erişim Noktasında gözüken IP adresi yerel adres olduğu için hiçbir şey bulamazsanız. Yerel adres olamasa bile IP adreslerinde gözüken konumlar genellikle ISP'nin bağlantıyı sağladığı veri merkezleri oluyor. Cihazı yasaklı cihazlar listesine ekleyip şifre değiştirin ve cihazlarınız destekliyorsa WPA3 kullanın.
Teşekkürler bilgi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı