Merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşım evime gelip, PC'min komut istemini 'ipconfig' yazıp IP adresimi çalmış. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşım evime gelip, PC'min komut istemini 'ipconfig' yazıp IP adresimi çalmış. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum kusura bakmayın :) Şimdi bana bi arkadaşım bi dosya attı Skype'tan ve IP adresimi öğrenmiş. Bir şey yapabilir mi acaba? Veya nasıl IP'mi değiştiririm?
Evinize kadar gelmiş üstüne bilgisayarınıza girip ipconfig ile IP adresinizi mi almış? Siz ne yapıyordunuz bu ara? Neyse modem aç kapat yapabilirsiniz.
IP adresiyle bir şey yapamaz hocam öyle elini kolunu sallayarak bilgisayarınıza girip 'ipconfig' yazıp IP adresini öğrenen birisi. Profesyoneller belki bir şeyler yapabilir ama arkadaşınız bir şey yapamaz. Zaten Türk Telekom her interneti kapatıp açtığınızda IP adresini değiştiriyor. Bir sorun yaratacağını sanmam.