İp atlamak ile ekipmansız zıplamak aynı mıdır?

Icine rulman konulursa sorun çözülebilir ama bence bu IP ile atlamak sağlıklı olmaz.

Boyle bir şey alabilirsin, aman sayacı olan hiçbir ipi alma.
İp alacamda hocam 10 liralık 20 liralık ip kargoyla beraber oluyor 30 lira. Zaten bulunduğum bölgeye sadece PTT geliyor. O yüzden mecburum kendi imkanlarım dahilinde biseyler yapmaya

Spor mağazası var mi?
Ama zayıflamak için IP cok fayda etmez, IP atlamak daha çok kondisyon geliştirir.
İlçede oturuyorum fakat öyle bir mağaza mevcut değil. Sizin öneriniz var mı peki zayıflamak için. Çaya 4 kaşık şeker atan adamdim. Şekeri kestim. Sadece meyveden şeker alıyorum. Kendimce bisikletimi kondisyon bisikletine çevirdim fakat pedal cevirdigimde yorulmuyorum nedense. Birazda prene basiyorumki direnç olsun diye. Varsa öneriniz uygulamaya koyayım.

İlçede oturuyorum fakat öyle bir mağaza mevcut değil. Sizin öneriniz var mı peki zayıflamak için. Çaya 4 kaşık şeker atan adamdim. Şekeri kestim. Sadece meyveden şeker alıyorum. Kendimce bisikletimi kondisyon bisikletine çevirdim fakat pedal cevirdigimde yorulmuyorum nedense. Birazda prene basiyorum ki direnç olsun diye. Varsa öneriniz uygulamaya koyayım.

Vitesli bisiklet ise yüksek viteste kullanın.
En önemlisi koşmak.

İp atlamak çok temelde patlayıcı güç ve vücudun dengesini geliştirir.

Eğer sadece zıplarsanız denge gelişmez sadece çok az patlayıcı gücünüz gelişir.

Karantinadan önce yüzüyordum haftanın 3 günü birer gün mola vererek. Günde 2000m yüzüyordum rahat. 78 kiloydum. Eve geldik yurttan. Yedik içtik sonuç 15 kilo aldık.
Hocam yok mu züccaciye, kırtasiye falan, dandik bir ip alın gitsin.
Züccaciye yok kirtasiyede küçücük sadece kalem karton satıyor
Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleme:
Spor mağazası var mi?
Ama zayıflamak için IP cok fayda etmez, IP atlamak daha çok kondisyon geliştirir.
Nasıl fayda etmez? Google'da aratıyorum. Biraz farklı şeyler söyleyen kaynaklar var ama çok fazla kalori yakıyor sonucu ortak. 1 saat ip atlamak 700 800 kalori diyor. 70 80 kiloyu baz alarak tabii. Daha fazla kiloluysan daha fazla yakar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı