IP bilgilerinizi çalan Discord dolandırıcıları

311989

Hectopat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
1.680
Çözümler
7
Arkadaşlar merhaba, şu anda bu konuyu titreyerek yazıyorum. Şimdiden hatam olursa kusura bakmayın. Az önce bana bir Discord arkadaşlığı geldi. Adam bana hakkınızda bilişim suçlarından bir dava var dedi. Babamın nerede çalıştığını söyledi ve gerçekten de doğruydu. Ben de acayip korktum ve maalesef ki inandım. Adam bana SS atacağını söyledi ben de tamam dedim. Ancak SS yerine bir site attı bütün bilgileriniz burada dedi. Ben de adama niye SS değil de site atıyorsunuz dedim, bahaneler falan üretti sonrada bir şekilde girmemi sağladı. Ben siteye girince başka bir siteye yönlendirdi ve ben de direkt kapattım. Adam sonra IP'in elimde dedi. Neyse ki ben VPN açmıştım ancak Google kapatıp açmadığım için hala korkuyorum. Google kapatıp açmak gerekir mi bilmiyorum. Bu arada kullandığım VPN, Kaspersky'ın VPN'i. Şu anda modeme reset atacağım. Hala çok korkuyorum ve titriyorum. Yardım edebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, şu anda bu konuyu titreyerek yazıyorum. Şimdiden hatam olursa kusura bakmayın. Az önce bana bir Discord arkadaşlığı geldi. Adam bana hakkınızda bilişim suçlarından bir dava var dedi. Babamın nerede çalıştığını söyledi ve gerçekten de doğruydu. Ben de acayip korktum ve maalesef ki inandım. Adam bana SS atacağını söyledi ben de tamam dedim. Ancak SS yerine bir site attı bütün bilgileriniz burada dedi. Ben de adama niye SS değil de site atıyorsunuz dedim, bahaneler falan üretti sonrada bir şekilde girmemi sağladı. Ben siteye girince başka bir siteye yönlendirdi ve ben de direkt kapattım. Adam sonra ıp'in elimde dedi. Neyse ki ben VPN açmıştım ancak Google kapatıp açmadığım için hala korkuyorum. Google kapatıp açmak gerekir mi bilmiyorum. Bu arada kullandığım VPN, Kaspersky'ın VPN'i. Şu anda modeme reset atacağım. Hala çok korkuyorum ve titriyorum. Yardım edebilir misiniz?

Kardeşim korkmana gerek yok zaten IP'nden sadece nerede yaşadığını öğrenir VPN ile girdiyse de sıkıntı olmaz büyük ihtimalle sınıf arkadaşın.
 

Geri
Yukarı