GeForce NOW İp değiştirir mi?

Eray132

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, GeForce nowda bir oyun oynuyorum ve oynadığım oyunda aynı IP'den giren 2 kişi ban yiyor. GeForce NOW IP değiştiriyor mu acaba? 1 tane oyunu kendi sistemimden diğerini GeForce NOW'dan açacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, GeForce nowda bir oyun oynuyorum ve oynadığım oyunda aynı IP'den giren 2 kişi ban yiyor. GeForce NOW IP değiştiriyor mu acaba? 1 tane oyunu kendi sistemimden diğerini GeForce NOW'dan açacağım.
NVIDIA sunucuları üzerinden bağlanıyorsun sonuçta, değişmesi lazım

Nasıl 2 IP'den giren 2 kişi ban yiyor hangi oyun bu o zaman aynı modemden 2 kişi giremez kardeşiniz varsa aynı anda oynayamazsınız bence bir araştırın ban yenmemesi gerekiyor.

Değiştiriyor, ama GeForce NOW Steam'le anlaşmalı dostum yoksa niye oyunları içinde olsun GeForce NOW yazısı varsa zaten Steam banlamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı