İp ile yanlış alınan kaş çıkar mı?

Thapena

Hectopat
Bundan 1,5 - 2 ay kadar önce ip ile kaşlarımı düzelttirmek istedim. Berber sağolsun mahvetti. İlk defa aldırmıştım bu konuda pek bilgim yoktu. Aradan 1,5 - 2 ay geçti ilk alındığı haline göre çok daha iyi. Ama sağ kaşım sola göre hala ince ve başlangıç kısmını aldığı için orta kısım biraz boş duruyor henüz çıkmadı. Daha ne kadar beklemeliyim tam eski haline dönmesi için?(Yaptığım yanlışın farkındayım arkadaşlar berberde kaş mı aldırılır falan yazmayın. Bir kere cahilliğime geldi işte.)

Evet geri çıkıp eski haline döndü ama bayağı bir bekledim psikolojim bozulmuştu artık çok iyi anlıyorum seni. Ama kafana takma rahat ol çıkıyor hatta eskisinden daha kalın bile oluyor sadece biraz uzun sürüyor 2-3 ay kadar. Sana tavsiyem badem yağı ve nemlendirici el kremlerinden sür her gün çok etkisi oluyor.

Dostum kaşlarımın ilk ve son halini paylaştım bakar mısın ona göre bir tahminde bulun ne kadar sürede eskiye döner diye

İnce kaş kalın kaştan her türlü daha iyidir. Kıl iyi bir şey değil. Bunu anlayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…