İp ile yanlış alınan kaş çıkar mı?

Thapena

Hectopat
Bundan 1,5 - 2 ay kadar önce ip ile kaşlarımı düzelttirmek istedim. Berber sağolsun mahvetti. İlk defa aldırmıştım bu konuda pek bilgim yoktu. Aradan 1,5 - 2 ay geçti ilk alındığı haline göre çok daha iyi. Ama sağ kaşım sola göre hala ince ve başlangıç kısmını aldığı için orta kısım biraz boş duruyor henüz çıkmadı. Daha ne kadar beklemeliyim tam eski haline dönmesi için?(Yaptığım yanlışın farkındayım arkadaşlar berberde kaş mı aldırılır falan yazmayın. Bir kere cahilliğime geldi işte.)

Allah için yardımcı ol eskisi gibi oldu mu? Ben de salak gibi evde aldım kendim cımbızla. Kaşlarım gür ve martı gibiydi. Kerimcana döndüm resmen kaşlarım ince ve duz şu an kendimi tanıyamıyorum aynada delirecek gibi oluyorum. Yanıt yazar mısın lütfen.

Evet geri çıkıp eski haline döndü ama bayağı bir bekledim psikolojim bozulmuştu artık çok iyi anlıyorum seni. Ama kafana takma rahat ol çıkıyor hatta eskisinden daha kalın bile oluyor sadece biraz uzun sürüyor 2-3 ay kadar. Sana tavsiyem badem yağı ve nemlendirici el kremlerinden sür her gün çok etkisi oluyor.

Evet geri çıkıp eski haline döndü ama bayağı bir bekledim psikolojim bozulmuştu artık çok iyi anlıyorum seni. Ama kafana takma rahat ol çıkıyor hatta eskisinden daha kalın bile oluyor sadece biraz uzun sürüyor 2-3 ay kadar. Sana tavsiyem badem yağı ve nemlendirici el kremlerinden sür her gün çok etkisi oluyor.
Dostum kaşlarımın ilk ve son halini paylaştım bakar mısın ona göre bir tahminde bulun ne kadar sürede eskiye döner diye

Açılın! Uzman geldi!
Öncelikle geçmiş olsun. Ben size mahalle berberlerini önermiyorum kaş aldırmak için. Adile Naşit'e benzetiyorlar sağolsun. Analiz yapmam gerek. Bu nedenle bir fotoğrafını görmeliyim kaşlarınızın. Yoksa yanlış bilgiler verebilirim. Eğer İdo Tatlıses gibi kaşlarınız yoksa ince uçlu bir cımbız alıp yavaş yavaş etrafını boşaltabilirsiniz. Çok olmamak şartıyla tabi. 😄
Şu anlık kaşlarınız çok boş görünüyorsa (özellikle siyah kaşlıysanız) kurşun kalemle minik darbeler vurabilirsiniz boşluklara. Gayet doğal duruyor. Abartmayın yine de.
Saygılar...

Yapman gereken cımbızla tamamen aynı yeri almamak. Daha boşluklu bir kaş yaratmalısın. Martı gibi kaşların varsa ortayı boşalt, ardından tabaka tabaka al. Demek istediğim boşalan orta kısımdan sonra kalemle çizilmiş kaşlar istemiyorsan hafif seyrekleştir kaşın etrafını. Bunu da yapamam dersen seyrekleşmesi için kaşlarını ucundan makasla kes (acemilere önermem). Umarım anlatabilmişimdir.
İnce kaş kalın kaştan her türlü daha iyidir. Kıl iyi bir şey değil. Bunu anlayın artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı